Servicii funerare Bucuresti-un serviciu necesar!

Noi cei de la servicii funerare Bucuresti suntem o casă funerară deținută și operată la nivel local care oferă servicii de înmormântare, incinerare și memorial tradiționale la un cost rezonabil.

Oferim o gamă largă de sicrie, bolți, urne, bijuterii, suveniruri și mementouri pentru familia ta. Suntem aici pentru a oferi serviciile noastre funerare familiei într-o perioadă de necesitate semnificativă si intr-un moment in care toate deciziile pe care trebuie sa le luati sunt aproape imposibil de luat data fiind starea dumneavoastra emotionala,de aceea aici intervenim noi cei de la Servicii funerare Bucuresti.

Toată lumea, uneori în viața lor, va experimenta moartea; fie în comunitate, un prieten sau în familia lor, chiar și un animal de companie. Suntem aici pentru a le sluji prin deciziile care trebuie luate în acest moment dificil.

Să răspundă la întrebările pe care le au, sau să-i ajute să-i sfătuiască în durerea lor. Suntem profesioniști în servicii funerare care se confruntă cu aceleași evenimente din viață pe care le face oricine altcineva. Personalul nostru plin de compasiune și îngrijire este aici pentru a sprijini comunitatea noastră. Vă urez bun venit să ne vizitați sau să ne contactați.

La servicii funerare Bucuresti, ne bucurăm foarte mult de ceea ce facem. Scopul nostru este să:

Ajutam familiile aflate in aceasta situatie nefericita să facă pregătirile necesare pentru aceasta situatie nefericita;

Oferiți un mediu liniștit și liniștitor, unde oamenii se pot aduna pentru a onora si cinsti  persoana iubita

Păstrarea tradițiilor și obiceiurile de lungă durată

Oferim servicii și produse personalizate la preturi accesibile

Credem că succesul oricărei afaceri necesită dedicare și profesionalism. În afacerea noastră, în special, aceasta necesită, de asemenea, multă bunătate, compasiune și atenție la detalii. Veți găsi aceste calități în fiecare membru al personalului nostru aici, la servicii funerare Bucuresti

Puneți-vă încrederea în noi pentru a face această experiență cât se poate de confortabilă.

Pentru a oferi servicii funerare într-un mediu plin de compasiune și îngrijire, la un cost rezonabil în timpul acestei perioade plina de  durere, și tratați cu toții la fel, indiferent de circumstanțele lor.

Personalul nostru calificat va poate oferi:

Când se produce o moarte, responsabilitatea dvs. principală este pentru voi și pentru cei pe care îi iubiți. Există o serie de lucruri care necesită atenție simultan. Indiferent de zi sau de oră, cei de la Servicii funerare Bucuresti sunt întotdeauna pregătiti să răspundă nevoilor dvs. rapid și competent.

Principala  activitate a unui angajat la serviciul funerar Bucuresti este să vă ajute cu detaliile necesare ale procesului funerar. Printre serviciile oferite de cei de la servicii funerare Bucuresti sunt:

Aranjarea planurilor funerare

Asigurarea permiselor necesare și certificatelor de deces

Îngrijirea și custodia corpului

Coordonarea tuturor detaliilor cu preotul

Plasarea anunțurilor necrologice și funerare în ziare

Asistență în aranjarea înmormântării sau incinerării

Asistență în amenajarea spațiului cimitirului, , flori și monumente

Asigurați transportul pentru dvs. și membrii familiei dvs. înainte, în timpul și după înmormântare

Supravegherea serviciului funerar sau memorial

Toate aranjamentele necesare pentru transport, servicii funerare și înmormântare în cazul în care decedatul urmează să fie trimis într-o locație îndepărtată.Pentru mai multe detalii accesati www.evafunerare.ro

Email: office@evafunerare.ro