Sfaturi utile din partea echipei de service lifturi Top Total

Fie ca veniti de la piata si aveti 5 sacose pline, sau stati la etajul 10, liftul este cel care va salveaza viata sa zicem astfel. Suntem Top Total Com Service, expertii in instalari, intretinere si service lifturi atat de tip rezidential, cat si pentru institutii sau cu capacitati mari.

Prin intermediul serviciilor dar si a produselor pe care le oferim tuturor clientilor nostri din Bucuresti, imprejurimi si nu numai, incercam sa oferim un nou standard al calitatii si al sigurantei. Experienta de peste 18 ani pe care o avem este reflectata si de catre portofoliul pe care il detinem ce include firme, institutii dar si proiecte rezidentiale atat din Bucuresti cat si la nivel national.

Va oferim echipamente profesionale si sigure dar si servicii de service lifturi

Lifturile sunt echipamente proiectate pentru siguranta, insa, la fel ca si orice altceva, si acestea au nevoie de serviciile de service lifturi oferite de catre echipele noastre sau cele specializate. De cele mai multe ori, printr-o mentenanta si verificare periodica se reuseste prevenirea unor situatii nedorite cum ar fi blocarea liftului sau functionarea defectuoasa a acestuia. Evident, sunt situatii in care echipele de service lifturi sunt solicitate pentru a inlocui si becurile din lift sau pentru alte interventii minore dar care nu pot fi efectuate de oricine.

Blocarea liftului si cea mai frecventa cauza a acesteia

Pentru ca domeniul nostru de activitate se axeaza pe echipamente, ascensoare si lifturi, dorim sa va oferim cateva sfaturi practice pentru situatiile in care ramaneti blocat in lift. In primul rand trebuie sa stiti ca majoritatea lifturilor moderne sunt prevazute cu un sistem de telecomunicatii de urgenta tocmai pentru a facilita accesul celor blocati in lift cu echipele de service lifturi. In general, majoritatea lifturilor se blocheaza in lipsa alimentarii cu energie electrica, caz in care tot ceea ce puteti face este sa va armati cu rabdare.

Exista totusi si lifturi care beneficiaza de o sursa de alimentare de urgenta. Aceasta poate furniza intreaga energie de care liftul are nevoie pentru a duce pasagerii (in cazul in care ei exista) la cea mai apropiata oprire. Insa, indiferent de situatie, pastrati-va calmul iar daca luminile din lift sunt stinse, pastrati-va calmul si apelati la numarul de telefon al echipei de service lifturi care a facut ultima revizie (de obicei numarul este inscriptionat intr-o zona vizibila atat pe usile de la fiecare etaj, cat si in cabina acestuia).

Sfaturi pentru siguranta dumneavoastra din partea echipei de service lifturi

Orice ar fi nu incercati sa iesiti din lift decat in cazul in care echipele de service lifturi sunt la fata locului. Daca totusi sunteti nevoit sa iesiti, sub nici o forma nu incercati sa iesiti la etajul din jos, urcati indiferent de caz numai la etajul din partea superioara a liftului. Pentru situatiile in care liftul s-a oprit intre etaje, mai exact, daca sunteti intre etajele 2 si 3, mergeti tot timpul la etajul superior. In caz contrar riscati sa cadeti in gol in camera liftului.

Pentru a afla mai multe detalii despre oferta noastra de servicii de instalare, mentenanta si service lifturi, puteti accesa pagina noastra de internet www.toptotal.ro.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de eCom:

Mulți oameni nu înțeleg scopul scopului dedurizatorului de apă și ce oferă acestea mai concret.
Toți sportivii olimpici români, ce se antrenează în cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, vor beneficia de un meniu echilibrat pregătit cu prod
Roll Fast S.R.L. este o societate romaneasca care, incepand cu 1997, comercializeaza redresoare auto, accesorii si lubrifianti auto si moto, accesorii electrice si diverse tipuri de accesorii pentru biciclete. Punctul...
Pentru a veni în sprijinul celor care caută cadouri pentru Valentine`s Day, Dragobete, dar și 1-8 Martie, magazinul online PretzMic.ro a lansat o noua campanie promoțională în cadrul căreia oferă...
Pompele cu membrana sunt foarte atractive prin diversitatea de lichide pe care le pot vehicula. O pompa cu membrana reuseste sa transfere fara probleme lichide chimice corozive, solventi volatili, fluide...