Sifonul de pardoseala pentru dus – un avans tehnologic major

Sifonul de pardoseala pentru duspentru cine este destinat?

Nicio idee valoroasa nu ramane la stadiul initial, fara sa cunoasca o evolutie, un progres fata de ceea ce a fost la inceput. In orice domeniu am privi acest lucru se aplica, uneori dupa zeci si sute de ani transformarea este asa de mare incat se uita ideea sau produsul original.

Acum doua sute de ani  sa ne gandim, un dus era privit ca o copaie in care cineva isi asigura igiena, iar altcineva ii turna apa dintr-o galeata. Copaia se umplea si apa reziduala era pur si simplu scoasa afara, aruncata pe strada, dand un aspect murdar si deloc sanatos. Boli precum holera lovea atat de des pe strazile oraselor.

Acele timpuri au trecut civilizatia a cuprins si acest domeniu important al vietii, instalatiile sanitare si tot ce tine de se ele au facut pasi uriasi spre o igiena adevarata.

Sifonul de pardoseala pentru dus nu a fost ocolit nici el. Ca o solutie simpla si ieftina, a putut inlocui sisteme mai complexe si mai scumpe. Un dus nu mai trebuie astfel facut obligatoriu intr-o vana sau intr-o cabina de dus. Fiecare isi poate alege ideea de baie, de dus, asa cum si-o doreste. Asa ca alegerea este una simpla: bugetul, spatiul sau, de ce nu, estetica sunt cele ce primeaza in aceasta alegere.

Ce putem alege din gama bogata de produse destinate amenajariilor interioare pentru dus?

Tipurile de sifon pardoseala dus pentru fiecare client sunt urmatoarele:

• Sifon pardoseala Bilbet PLUS – Grilajul, cadrul si sifonul sunt din otel inoxidabil cu garda antimiros
  • Sifon pardoseala cu acoperire ceramica Bilbet PLUS – Grilajul, cadrul si sifonul sunt din otel inoxidabil cu garda antimiros, putandu-se face o acoperire cu acelasi tip de ceramica ca in restul baii.
  • Sifon pardoseala SILVER – Grilajul si cadrul sunt din otel inoxidabil, sifonul este din PVC McAlpine cu garda antimiros.
  • Sifon pardoseala PREMIUM – Grilajul, cadrul si sifonul sunt din otel inoxidabil cu garda antimiros.
  • Sifon pardoseala PREMIUM cu acoperire ceramica – Grilajul, cadrul si sifonul sunt din otel inoxidabil cu garda antimiros, facandu-se o acoperire ceramica ca si in restul baii.
  • Sifon pardoseala cu acoperire ceramica SILVER – Grilajul si cadrul sunt din otel inoxidabil, sifonul este din PVC McAlpine cu garda antimiros si cu suport pentru ceramica.
  • Sifon pardoseala cu iesire verticala PREMIUM cu si fara acoperire ceramica – Grilajul, cadrul si sifonul sunt din otel inoxidabil cu garda antimiros
  • Sifon plastic pentru pardoseala pe colt – Grilajul si cadrul sunt din otel inoxidabil, sifonul este PVC McAlpine cu garda antimiros.
  • Sifon din otel inoxidabil pentru pardoseala pe colt – Grilajul, cadrul si sifonul sunt din otel inoxidabil cu garda antimiros
  • Sifon din plastic pentru pardoseala pe colt cu acoperire ceramica – Grilajul si cadrul sunt din otel inoxidabil, sifonul este PVC McAlpine cu garda antimiros.

Avantajele sifonului pentru pardoseala dus

• Garantia calitatii oferite de standardele europene de certificare
  • Otelul inoxidabil este eco, putand fi recuperat integral
  • Rezistenta la temperaturi mari si eforturi mecanice
  • Durabilitate in timp
  • Estetica aparte prin diveresele tipuri de grilaje oferite.
  • Sifonul pardoseala dus are garantie 5 ani

Email: info@rigolesifoane.ro
Telefon: 759015622
Website: http://rigolesifoane.ro/