Siguranţă, verdeaţă şi linişte, în cel mai nou complex rezidenţial, Cumpăna Village by the Sea

Alege să locuieşti într-un loc preferat, înconjurat de verdeaţă, prieteni şi în deplină siguranţă pentru familia ta.

Cu un concept aparte, ce pune pe primul loc siguranţa, confortul şi avantajele de a trăi la doar câteva minute de agitaţia oraşului, proiectul Cumpăna Village by the Sea se adresează familiilor. Complexul este de tip gated community şi cuprinde 20 de străzi, cu un total de 214 vile. Pe fiecare stradă sunt 10 – 12 case individuale şi duplexuri, construite ca un domeniu închis, creând o unitate multifamilială.

Fiind un proiect cu mai multe unităţi, executarea se face în etape, între 30 – 60 de unităţi fiecare. În curând, va fi inalizată faza întâi care conţine 32 de unităţi, 20 vile individuale şi 12 duplexuri. Primele locuinţe deja vândute vor fi date în folosinţă în toamna acestui an.

Realizat într-o regiune în plină expansiune şi într-o continuă dezvoltare, comuna Cumpăna, complexul Cumpăna Village by the Sea este situat în una dintre cele mai liniştite zone ale localităţii pe strada Strajei nr. 54. Proiectul pune accent pe calitatea şi siguranţa vieţii în interiorul comunităţii, cu perimetru îngrădit, sistem de securitate, monitorizare video, numeroase spaţii verzi şi dotări de ultimă generaţie. În interiorul complexului, va fi amenajat un centru comercial dedicat proiectului, iar pentru copii vor exista locuri de joacă.

Administrarea proiectului este realizată de Real Sol Services SRL, o companie cu o experienţă de peste 20 de ani în piaţa imobiliară din România. Domnul Shimon Galon, preşedintele companiei Real Sol Services, menţionează că din această colaborare între un dezvoltator cu experienţă internaţională şi Primăria Cumpăna va fi realizat un proiect rezidenţial unic la nivelul judeţului Constanţa, în care confortul şi siguranţa locuitorilor sunt principalele obiective.

La evenimentul de miercuri, 21 iulie, de la ora 18.00, vor participa persoane care au achiziţionat deja case în cadrul complexului, dar şi potenţiali clienţi şi oficialităţi. Cu ocazia evenimentului, persoanele care vor contracta o casă în următoarea perioadă vor beneficia de un VOUCHER CADOU LA MOBEXPERT pentru amenajarea locuinţei.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteţi e-mail pe adresa sales@cumpanabythesea.ro, în care să menţionaţi numele şi număr de telefon până la data de 20 iulie 2021.

Vă aşteptăm cu drag!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Artamon Camelia
Functie: Administrator
Email: camelia@koolmedia.ro
Telefon: 0721011922
Website: www.koolmedia.ro

Cuvinte cheie:

rezidential imobiliare, cumpana viilage by the sea

Alte Comunicate de presa de Camelia Artamon:

Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou complex rezidenţial din judeţul Constanţa, îşi deschide porţile. Cu prilejul finalizării vilei model, Miercuri, 21 iulie, la ora 18, vă invităm la vizitarea proiectului și a primei case SHOWROOM finalizate.