Simone Tempestini și Topcar Transilvania – parteneriat strategic pentru brandul CUPRA în România

  • CUPRA România își extinde rețeaua de Distribuitori autorizați prin Topcar Transilvania
  • Topcar Transilvania a semnat  un parteneriat strategic cu Simone Tempestini
  • Cel mai tânăr campion național la raliuri va conduce Noul CUPRA Formentor 4DRIVE 310 CP
  • Tribul CUPRA are pe plan international o echipă de ambasadori care împărtășesc valorile mărcii, cum ar fi portarul german Marc ter Stegen, pilotul suedez Mattias Ekström și cinci dintre cei mai buni jucători de padel din lume.

Topcar Transilvania prezintă marca CUPRA  prin asocierea cu Simone Tempestini, cel mai bine cotat pilot român de curse, în competițiile internaționale. Pentru Simone Tempestini, victoria din sezonul 2020 i-a adus cel de-al cincilea titlu în CNR, o performanță unică pentru motorsport-ul românesc.

CUPRA este o marcă neconvențională ce se bazează pe un stil stimulant și performanță contemporană, inspirând întreaga lume, începând din Barcelona, prin mașini și experiențe progresiste.

În această privință, alianța dintre CUPRA și Simone Tempestini va servi creării unor experiențe unice pentru comunitățile de fani din lumea întreaga. Asocierea lui Simone cu brandul CUPRA nu este întâmplătoare. Valori comune precum pasiunea, ambiția și talentul fără frontiere dar și ADN- ul de învingător sunt tot atâtea argumente în favoarea acestui parteneriat. Împărtășim o viziune comună centrată pe abordarea unui stil aparte și prețuirea performanțelor. Pentru fanii mărcii CUPRA, vom marca asocierea cu Simone prin lansarea unui pachet  de beneficii și finanțare avantajoasă la achiziție, exclusiv la Topcar Transilvania.

Noul CUPRA Formentor este o expresie a pasiunii noastre pentru motorsport. Realizarea unei viziuni, cu o motorizare performantă și un design pe măsură. Între CUPRA și Simone este o compatibilitate perfectă, fără excepție.  Noul Formentor va fi mașina de zi cu zi a campionului nostru” a declarat Paul Buiga, director executiv Topcar Transilvania.

Simone a ales pentru mobilitatea zilnică un SUV-Coupe de prima clasa, unic, îndrăzneț și plin de energie inovatoare, cu ADN 100% CUPRA.

Sunt foarte entuziasmat de parteneriatul pe care îl voi avea cu Topcar și CUPRA România. Brand-ul CUPRA mi s-a părut interesant de la bun început, iar genul de mașini care îmi plac mie sunt cele care știu să facă bine ce le place, dar sunt dispuse și la compromisuri și reușesc să fie flexibile în cât mai multe condiții.

Așa că sunt foarte mulțumit de faptul că voi conduce un CUPRA Formentor, o mașină confortabilă, sportivă, foarte dinamică și agresivă, cu tehnologii inovatoare, dar în același timp dispusă să se aventureze și pe drumuri mai puțin asfaltate. “a declarat Simone Tempestini.

Oamenii și emoțiile lor se află la baza strategiei mărcii CUPRA, iar împreună cu Simone am conturat o serie de proiecte cu impact în comunitatea noastră insa cu mai multe detalii vom reveni in curand.

 

 

Despre Simone Tempestini

Simone Tempestini (26 ani) a devenit cel mai tânăr campion national de raliuri din istoria României in 2015, la doar 21 de ani. Un an mai târziu a devenit singurul campion mondial din motorsportul românesc, castigand titlu de Junior WRC, unul care a premiat cei mai mari campioni din raliurile din epoca modernă, ca Loeb, Ogier, Sordo și mulți alții.

 

A adăugat încă 4 titluri naționale pana in 2020 pentru un total de cinci lauri pana in acest moment. Face parte din grupul restrans de tineri piloti talentați din raliuri europene, cu mai multe rezultate importante atat in campionatul mondial de raliuri cât si in campionatul european.

Este un sportiv polivalent. Schiul alpin, baschetul,  tenisul, running-ul find doar câteva dintre pasiunile lui. Iubește animalele, are 3 labradori și ii place orice vehicul cu motor.

Performanța în motorsport este stilul lui de viață și perfecționismul lui împreună cu  tehnică de pilotaj rafinată este semnătura succesului lui Simone.

 

Despre CUPRA:

CUPRA este o marcă specială pentru oameni deosebiți, proiectată pentru a captiva clienții și a satisface toate așteptările pasionaților de automobile în ceea ce privește originalitatea, rafinamentul și performanțele.

 

De la crearea sa în 2018, CUPRA a depășit toate așteptările inițiale, vânzând 65.000 de unități și crescând într-un ritm mai mult decât alert. După lansarea unei noi game de produse și odată cu introducerea primului model dezvoltat exclusiv, Formentor, CUPRA și-a accelerat creșterea și, în ianuarie 2021 a devenit marca cu cea mai rapidă creștere, atingând de asemenea și cel de-al doilea record consecutiv de vânzări lunare.

În 2021, CUPRA și-a propus să demonstreze că electrificarea și sportivitatea se pot îmbina perfect, lansând versiunile hibrid plug-in ale modelului CUPRA Formentor și primul său model 100% electric, CUPRA el-Born.

Topcar Transilvania aduce marca CUPRA mai aproape de oameni și vă invită să trăiți experiență CUPRA alături de Simone Tempestini.

 

DATE DE CONTACT

Nume: Mihaela Harangus
Functie: Director marketing
Email: mihaela.harangus@compexit.ro
Website: www.topcar-cupra.ro
Cuvinte cheie: CUPRA Romania, CUPRA Formentor, Simone Tempestini, Topcar Transilvania

Alte Comunicate de presa de 1289 :