Singurul curs online documentat care te învață cum să obții un decor armonios la tine acasă și să fii fericit în casa ta la doar 9,99€

Sau ce trucuri să folosești pentru crearea unei oaze de liniște și pace? Sau chiar la ce distanță să amplasezi mobilierul pentru asigurarea confortului și a siguranței?

BALNAK Design a lansat cursul de design interior „DE LA ZERO“, ce îți oferă răspunsurile la toate întrebările tale în materie de amenajare și decorare a casei. Fie că vorbim de iluminat, culori, organizarea spațiului, distanțele recomandate, amenajarea băii sau chiar ergonomia bucătăriei și alegerea electrocasnicelor,  „DE LA ZERO“ te ajută să obții o amenajare armonioasă care îți va oferi atât confortul necesar cât și satisfacția punerii in practică corect a propriilor tale idei, astfel încât tu să fii fericit în casa ta.

 

Economisește timp și bani prin accesarea tuturor informațiilor necesare indiferent dacă ai în plan amenajarea locuinței tale sau dacă vrei doar să te simți mai bine la tine acasă.

Beneficiază și tu de cel mai accesibil și relevant curs de design interior la doar 9,90€ în loc de 185€ în perioada 1-7 septembrie 2022.

Alătură-te și tu comunității BAL•NAK si prinde și tu reducerea de toamnă! Și tu meriți să fii fericit într-o casă nouă!

“După un drum care m-a dus de la economie la management, vânzări și modă, am decis să o iau de la zero. Astfel, la început de pandemie am creat BALNAK Design, care s-a născut din propria nevoie de a crea acasă un spațiu de care să fim mândri și în care să ne simțim confortabil. Mici schimbări de culori, iluminat sau chiar aranjarea mobilierului pot face diferența și pot chiar reduce stresul zilnic. BALNAK Design pune bazele pentru ca fiecare să-și poată transforma casa într-un colț de Rai.”

Gianina Matei, fondator BALNAK Design

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Calvin Klein anunță că Jeremy Allen White a fost îmbrăcat în costum Calvin Klein personalizat pentru premiera sezonului 3 al serialului „The Bear” în Los Angeles.
O nouă colecție de vară inspirată de ora de aur pe coasta italiană
Accesul este liber, iar biletele pot fi ridicate de la casa de bilete a Operei Naționale București.
Concertul caritabil „Summer Choir 2024” are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.
Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire la creșterea în greutate.