Singurul curs online documentat care te învață cum să obții un decor armonios la tine acasă și să fii fericit în casa ta la doar 9,99€

Sau ce trucuri să folosești pentru crearea unei oaze de liniște și pace? Sau chiar la ce distanță să amplasezi mobilierul pentru asigurarea confortului și a siguranței?

BALNAK Design a lansat cursul de design interior „DE LA ZERO“, ce îți oferă răspunsurile la toate întrebările tale în materie de amenajare și decorare a casei. Fie că vorbim de iluminat, culori, organizarea spațiului, distanțele recomandate, amenajarea băii sau chiar ergonomia bucătăriei și alegerea electrocasnicelor,  „DE LA ZERO“ te ajută să obții o amenajare armonioasă care îți va oferi atât confortul necesar cât și satisfacția punerii in practică corect a propriilor tale idei, astfel încât tu să fii fericit în casa ta.

Economisește timp și bani prin accesarea tuturor informațiilor necesare indiferent dacă ai în plan amenajarea locuinței tale sau dacă vrei doar să te simți mai bine la tine acasă.

Beneficiază și tu de cel mai accesibil și relevant curs de design interior la doar 9,90€ în loc de 185€ în perioada 1-7 septembrie 2022.

Alătură-te și tu comunității BAL•NAK si prinde și tu reducerea de toamnă! Și tu meriți să fii fericit într-o casă nouă!

“După un drum care m-a dus de la economie la management, vânzări și modă, am decis să o iau de la zero. Astfel, la început de pandemie am creat BALNAK Design, care s-a născut din propria nevoie de a crea acasă un spațiu de care să fim mândri și în care să ne simțim confortabil. Mici schimbări de culori, iluminat sau chiar aranjarea mobilierului pot face diferența și pot chiar reduce stresul zilnic. BALNAK Design pune bazele pentru ca fiecare să-și poată transforma casa într-un colț de Rai.”

Gianina Matei, fondator BALNAK Design

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Optical Investment Group (OIG), proprietarul brandurilor Optiblu, Optiplaza și O51, cel mai mare jucător de pe piața de optică medicală din România anunță modificări în structura de top management.
Designerul premiat Richard Quinn aduce viziunea sa iconică mărcii „TOMMY HILFIGER” într-o capsulă uimitoare inspirată de arhetipurile culturale și expresia radicală. Așteptați-vă la inteligență, model dramatic și clasice reimaginate din Ivy League.
Zilele Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București s-au desfășurat în perioada 31 august – 2 septembrie 2022 sub logoul ”De 50 de ani în slujba pacienților noștri”.
Folosit deja de consumatorii din România de peste 10 ani, brandul Vera Verde se reinventează prin produse noi și o abordare diferită
Viitorul aparține digitalului și tehnologiei, iar industria de media locală nu face deloc excepție.