Soluțiile și serviciile de Cyber Security ale Intracom Telecom au fost selectate de WIND Hellas

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, anunta implementarea unui proiect de securitate cibernetică pentru WIND Hellas, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din Grecia, pentru a consolida securitatea generala a operatorului. Proiectul se va finaliza în termen de un an.

In urma unei licitații deschise organizate de WIND Hellas, soluția propusă de Intracom Telecom a fost aleasă ca fiind cea mai bună, cuprinzand diverse funcții ce asigura securitatea perimetrala și multe altele. Scopul acestui proiect este de a gestiona în mod efficient traficul mobil LTE din ce în ce mai mare, folosind niveluri ridicate de securitate, de a sprijini tranziția către tehnologia VoLTE și 5G și de a acoperi necesitatea unei securități sporite in perimetru și în infrastructura NFV a centrului de date. Mai mult, în cadrul proiectului, vor fi instalate și configurate produse de securitate perimetrale în centrele de date WIND din Atena și Salonic, în timp ce o platformă centrală de management și control va fi implementată și pentru toate sistemele.

Serviciile de securitate cibernetică ale Intracom Telecom vor contribui în mod semnificativ la transformarea digitală a WIND și a obiectivului acesteia de a-și îmbunătăți serviciile de telecomunicații, fără a afecta confidențialitatea, protejand in acelasi timp pe deplin infrastructura IT. Soluția se bazeaza pe portofoliul de produse Fortinet care protejează rețeaua, utilizatorii și datele de amenințări în continuă evoluție.

Pantazis Houlis, Marketing Director Services Business Division, a afirmat: „Suntem încântați că WIND Hellas a avut încă o dată încredere în Intracom Telecom pentru a oferi soluții de securitate de înaltă performanță și expertiză în domeniul securității cibernetice, pentru a asigura protecția rețelei end-to-end, permitandu-le să-și furnizeze în continuare serviciile de afaceri în siguranță.”

Principala noastră preocupare este să avem parteneriate solide cu companiile de top de pe piața, astfel încât să putem oferi, în schimb, cele mai bune servicii de telecomunicații abonaților noștri. Securitatea cibernetică este una dintre prioritățile noastre de bază, iar soluțiile Intracom Telecom asigură cea mai bună protecție infrastructurii noastre ”, spune Giannis Gavalas, Supply Chain Director  WIND Hellas.

Intracom Telecom are o cooperare de lungă durată cu WIND Hellas și menține un parteneriat de încredere și de succes cu Fortinet, care furnizeaza securitate catre cele mai mari companii, furnizori de servicii și organizații guvernamentale din întreaga lume.

DATE DE CONTACT

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: 40212040960
Website: www.intrarom.ro
Cuvinte cheie: security, 5G, networks, telecommunications, Intracom Telecom

Alte Comunicate de presa de 1200 :