Startup-ul 4mind Benefits lanseaza abonamentele individuale pentru servicii de coaching si psihoterapie, exclusiv in platforma BenefitOnline.ro

La doar trei luni de la lansarea abonamentelor pentru companii, 4mind Benefits vine cu o ofertă directă și către angajații acestora, prin adăugarea abonamentelor de psihoterapie, coaching, consiliere în nutriție și parenting în platforma de beneficii BenefitOnline.ro.

Pornită pe durata stării de urgență Covid19 sub forma unui serviciu pro-bono oferit companiilor pentru a-și susține emoțional angajații, platforma 4mind a lansat în luna iulie primele abonamente corporate de sănătate mintală din Romania, ce includ la un preț foarte accesibil ședințe de consiliere psihoterapeutică și coaching oferite de zeci de specialiști din întreagă țară.

“Deși am gândit abonamentul 4mind pentru a fi oferit angajaților de către companiile în care lucrează, totuși am identificat și nevoia că aceștia să îl poată achiziționa direct. În sfera beneficiilor ce adresează sănătatea mintală și echilibrul emoțional, suntem abia la început de drum în Romania. Pe de o parte pentru că ani de zile sănătatea psihică a fost un subiect tabu, despre care nu se discută nicăieri, și cu atât mai puțin la muncă. Pe de alta parte,  în piața din România aceste tipuri de abonamente erau rareori oferite, companiile fie nu le aveau în pachetul de angajare, fie nu aveau bugete alocate în acest sens. De aceea ne-am dorit – iar cu ajutorul BenefitOnline.ro am reușit într-un timp record – să oferim și angajaților posibilitatea de a-și achiziționa acest abonament direct, în cazul în care nu le este oferit încă la nivelul întregii companii de către angajator. Am găsit nu doar un partener foarte deschis, ci și o soluție unică pe piața din România, ce permite angajaților utilizarea atât a bugetului personal cât și al celui alocat de către angajator pentru beneficiile extrasalariale.”, a declarat Adina Pintea, unul dintre cofondatorii 4mind.

Din platforma BenefitOnline.ro, se pot achiziționa la prețul de 480 lei/an pachete de servicii  de psihoterapie, consiliere în nutriție, parenting sau coaching, ce includ câte 4 ședințe individuale de consiliere, acces gratuit la webinariile 4mind, acces nelimitat la asistentul virtual de wellbeing Serena și conținut online de specialitate.

“Trăim o perioada cu multe necunoscute, în care presiunea psihica este mare, iar nevoile de consum s-au schimbat peste noapte radical. Ne bucură să putem oferi celor peste 206,000 de utilizatori din platforma BenefitOnline, beneficii care să îi ajute să își păstreze echilibrul emoțional, sănătatea fizica și o bună stare psihică. Am fost mereu conștienți de faptul că interesul de care se bucura platforma noastră în piață și creșterea spectaculoasă din ultimii ani se datorează în mare masura si partenerilor cu care lucrăm și a ofertelor atractive pe care ei le oferă portofoliului nostru de clienti. Am găsit în 4mind partenerul ideal pentru a acoperi o nevoie foarte pregnanta în aceste zile, prin faptul că oferă la un preț accesibil consiliere la distanță, pentru nevoi diverse, cu o rețea extinsă de specialiști. Sperăm ca acest tip de beneficii sa ajute cât mai multor angajați și companii, și să contribuim la creșterea gradului de conștientizare și prevenție în sfera sănătății mintale.”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

***

Despre 4mind

4mind.ro este prima platformă românească cu beneficii de sănătate emoțională pentru angajați care oferă servicii variate de psihoterapie și coaching sub forma unui abonament. Fondat cu o investiție de 60.000 de euro, start-up-ul 4mind este prezent pe piață din aprilie 2020 când a lansat inițiativa Pro bono de solidaritate în perioada crizei COVID-19 și a reușit să pună la dispoziția a 40.000 de angajați servicii de psihoterapie și coaching gratuite. În prezent abonamentul 4mind este cel mai accesibil abonament de sănătate mintală din România și se adresează atât companiilor cat si persoanelor fizice. Mai multe detalii: www.4mind.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de 4mind:

Prin parteneriatul dintre 4mind Benefits și Groupama Asigurări, companiile din România pot oferi în premieră servicii de consiliere psiho-terapeutică.
Startup-ul 4mind Benefits lanseaza abonamentele individuale pentru servicii de coaching si psihoterapie, exclusiv in platforma BenefitOnline.ro
Bolt România incheie un parteneriat cu 4mind Benefits pentru a oferi tuturor angajaților beneficii pentru susținerea sănătății mintale.
incepând cu 21 iulie, companiile interesate pot achiziționa abonamentele 4mind pe platforma Up-achizitii.ro, la prețul special de 9 Ron/lună per angajat.