Studio Casa lansează campania promoțională „COOL SUMMER”: Reduceri uriașe pentru o vară răcoroasă!

6l0r07X18ek587j

București, Iunie 2024 – Vara este în toi, temperaturile cresc, iar magazinul Studio Casa te invită să te bucuri de acest sezon la maximum cu campania promoțională „COOL SUMMER”! Descoperă o gamă variată de produse atent selecționate pentru casă și grădină, la cele mai bune prețuri, cu reduceri uimitoare.

 

Campania „COOL SUMMER” se desfășoară începând cu luna Iunie și durează până pe 31 August 2024 și include o gamă largă de produse din categoriile:

 

  • Electrocasnice: aragazuri, cuptoare, plite, hote, mașini de spălat, aer condiționate, ventilatoare, blendere, mixere și multe altele.
  • Espressoare de cafea: espressoare automate, espressoare manuale, aparate cu filtru și accesorii precum pahare, cafea boabe, etc
  • Textile de casă: lenjerii de pat, prosoape, halate de baie.
  • Mobilă și decorațiuni: canapele, paturi, mese, scaune, obiecte decorative și multe altele.
  • Menaj: aspiratoare, mopuri, detergenți, odorizante și alte produse de curățenie.

 

article-thumb

 

Indiferent dacă îți dorești să îți reîmprospătezi casa, să îți amenajezi grădina sau pur și simplu să faci mici schimbări pentru a te bucura de vară, campania „COOL SUMMER” de la Studio Casa are cu siguranță oferte și pentru tine.

 

Profită de această ocazie unică de a te bucura de prețuri uimitoare la produsele de care ai nevoie! Vizitează magazinele Studio Casa din Băneasa Shopping City Mall sau din Voluntari, ori intră pe site-ul https://studiocasa.ro/ pentru a descoperi oferta completă și a profita de reducerile incredibile din campania „COOL SUMMER”!

 

Iată câteva din produsele vedetă ce beneficiază de discount-uri generoase :

 

Screenshot 2024-06-17 13.10.20

 

Kit de suprapunere uscător peste mașină de spălat rufe

 

Realizat din materiale super calitative , de ultimă tehnologie, acest produs te ajută să obții spațiu în sala de baie. Este compatibil cu mașini de spălat și uscătoare de rufe cu încărcare frontală , de 45-60 cm. Este dotat cu sertar extensibil și detașabil, plasat la o înălțime confortabilă.

 

Espressorul cu pompă STILOSA DeLonghi

 

Te bucuri de o cafea espresso delicioasă, ca la cafenea, chiar la tine acasă cu Espressorul manual De’Longhi Stilosa EC 235.CR, disponibil la Studio Casa cu o reducere impresionantă de preț! Cu designul său compact și elegant, acest espressor îți va permite să prepari o cafea espresso perfectă, cu o cremă bogată și aromată.

 

Mașina de spălat rufe Hydra Twin Jet

 

Descoperă performanța mașinii de spălat rufe HYDRA TWIN JET de la Studio Casa și îngrijește-ți rufele cu cea mai nouă tehnologie, consum redus de energie și funcții care te vor ajuta să-ți recapeți confortul și siguranța de care ai nevoie.

 

Aragaz Rustic AVENA

 

Dacă iubești stilul rustic, poți profita de reducerea la Aragazul mixt cu 4 arzătoare pe gaz și unul electric, cu cuptor electric multi-funcțional pentru a-ți amenaja bucătăria în acest stil atât de prietenos și cald.

 

Pachet plită, cuptor și hotă

 

Dacă ai o bucătărie modernă și adori electrocasnicele moderne, poți alege setul format din plită 4 ochiuri pe gaz, cuptor electric cu multiple funcții și hota decorativă, care să te ajute în procesul de gătire al alimentelor. Produsele sunt realizate din materiale de înaltă calitate precum sticlă termoizolantă și cu finisaje Premium.

 

Acestea sunt câteva dintre cele mai interesante oferte din campania „COOL SUMMER” pe care le poți găsi atât în magazinele Studio Casa, cât și în online, pe StudioCasa.ro. Sigur vei descoperi însă și alte reduceri excelente dacă vei analiza oferta acestui magazin online, așa că te invităm să accesezi site-ul!

 

***

 

Despre Studio Casa:

 

Studio Casa este un retailer de top din România, care oferă o gamă largă de produse pentru casă și grădină la prețuri accesibile. Cu o rețea de 2 magazine interactive situate unul în Băneasa Shopping City și unul în Voluntari pe Bulevardul Eroilor nr 130 și un magazin online, are o ofertă largă și diversificată de produse marcă proprie și branduri Premium pentru casă: electrocasnice, aparate pentru cafea, mobilă, decorațiuni, textile de casă și menaj.

______________________________________________________________________________

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

Mirela Ochiana –Marketing Manager, Tel: 0722.248.964, Email: Mirela.Ochiana@MNITALY.ro sau accesaţi website-ul Studiocasa.ro

Email: comenzi@studiocasa.ro

Telefon: 0751 019 363

Website : www.studiocasa.ro

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de eCom:

Cel mai important eveniment de navigație cu veliere pe o suprafață închisă de apă din Europa, Bol d’Or, a inclus în acest an o echipă participantă care a beneficiat de...
București, Iunie 2024 – Vara este în toi, temperaturile cresc, iar magazinul Studio Casa te invită să te bucuri de acest sezon la maximum cu campania promoțională „COOL SUMMER”! Descoperă...
Retailerul online GourmetGIFT.ro, unul dintre cei mai importanți furnizori de cadouri corporate, continuă în anul 2024 să susțină activ protejarea mediului înconjurător, alături de clienții săi din mediul de afaceri....
În contextul împlinirii a 15 ani de creștere pe segmentele de vânzări coșuri cadou gourmet și băuturi online, GourmetGIFT România a dat startul unei noi etape de dezvoltare, cu planuri...
În luna Martie, Asociația Institutul Sânului va susține 50% din costul intervențiilor efectuate de către echipa medicală coordonată de Dr. Cristian Viișoreanu.   Accesul la servicii medicale în centre specializate...