Syncro Translation Services a lansat pachetele de traduceri

pachete de traduceri

Reducerea costurilor a devenit în zilele noastre o prioritate pentru companiile mici și mijlocii. Agenția de traduceri Syncro Translation Services vine în întâmpinarea pieței introducând pachetele de traduceri.

Traducerile sunt servicii de care o companie are nevoie datorită procesului de globalizare care este din ce în ce mai accentuat. De cele mai multe ori, acest serviciu este pus pe ultimele locuri de către persoanele responsabile cu achizițiile iar imaginea companiilor poate avea de suferit din cauza bugetului redus alocat traducerilor. Alegerea celui mai mic preț a devenit o regulă în selectarea furnizorilor, în defavoarea calității. SyncroTranslation a găsit soluția cea mai potrivită pentru această problemă oferind clienților săi posibilitatea de a alege dintre cele 3 pachete de traduceri: pachetul economic, pachetul general și pachetul elită, fără a face rabat la calitate.

Astfel, dacă ai nevoie doar să înțelegi ce ți-a scris un colaborator într-un e-mail sau ai nevoie de traducerea unui document utilizat doar in interiorul companiei sau ai orice alt document de importanță redusă poți alege pachetul economic. Dacă trebuie să traduci documentații tehnice, manuale de utilizare, fișe tehnice, contracte etc poți alege pachetul general. Pentru publicații, texte de marketing, cataloage, prospecte, documente oficiale sau orice alte documente a căror traducere necesită o atenție maximă poți opta pentru o traducere la pachetul elită. Ai astfel posibilitatea de a alege soluția potrivită în funcție de tipul documentelor pe care dorești să le traduci, de destinația acestora și de bugetul alocat.

Poți afla rapid prețul estimativ, pentru fiecare pachet în parte, pentru traducerile de care ai nevoie utilizând calculatorul rapid de pe website-ul nostru. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea pachetului, dacă vrei să primești o pagină gratuită de probă sau dacă ai orice întrebare legată de traduceri ne poți contacta utilizând formularul de contact, chat-ul de pe website sau telefonic la numărul de pe site.

Alte Comunicate de presa de 1 :