Teatru la malul marii – Saptamana teatrala – Ieri si Azi – Constanta Culturala

Primaria Municipiului Constanta in colaborare cu Asociatia Bulevardul Culturii organizeaza in perioada 29 – 30 August in Piata Ovidiu – Constanta evenimentul teatral “ Saptamana teatrala – Ieri si Azi – Constanta Culturala” , Proiect finantat de Primaria Municipiului Constanta care va aduce in fata publicului spectacole de teatru pentru copii, spectacole de marionete, comedii savuroase precum si spectacole de teatru clasic impreuna cu o caravana a personajelor din teatrul romanesc: Coana Chirita, Nenea Iancu, Coana Mita Biciclista, Nae Ionescu si Pacala. Evenimentul este prezentat de actorul Stelian Milu.
Constantin Cotimanis, Diana Dumitrescu, Paul Ipate, Paula Chirila, Octavian Strunila, Stelian Milu, Iulian Ilinca, George Constantinescu si multi alti actori romani de succes vor face din Constanta, pentru doua zile , un oras cultural.
Din programul teatral amintim:
Sambata, 29 August,
Ora 10.00 – Fetita cu parul de aur (spectacol pentru copii)
Ora 11.00 – Clovnii Veseli (spectacol pentru copii )
Ora 18.00 – Caravana Personajelor
Ora 19.00 – Un barbat si mai multe femei cu Paula Chirila si George Constantinescu
Ora 20.30 – O noapte Furtunoasa cu Diana Dumitrescu, Silvana Ionescu, Iulian Ilinca, Ciprian Cojenel, Stelian Milu, Radu Micu , Tudor Pîrvu
Duminica, 30 August
Ora 10.00 – Lumea Povestilor (spectacol pentru copii)
Ora 11.00 – Crina si Papusile vorbitoare (spectacol de ventrilogie)
Ora 18.00 – Caravana personajelor
Ora 19.00 – Cum se face cu Octavian Strunila , Paul Ipate, Paula Chirila, Alexandru Conovanu
Ora 20.30 – Old Love cu Constantin Cotimanis, Paula Chirila, Iulia Dumitru, Adrian Paduraru.
Astfel, toți iubitorii de teatru, cultura si bun gust , sunt invitaţi să participe la Saptamana teatrala – Ieri si Azi – Constanta Culturala, pe 29 – 30 August de la orele 10.00 -12.00 la spectacolele pentru copii si 18.00 – 22.00 pentru a urmarii cateva din spectacolele de marca ale teatrului universal, in Piata Ovidiu – Constanta.
Accesul la eveniment este gratuit si se va face in limita locurilor disponibile.
Pentru evenimentul care se va desfasura in Piata Ovidiu – Constanta vor fi implementate urmatoarele masuri: – Perimetrul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat cu garduri de protecție, iar scaunele pentru spectatori vor fi amplasate la o distanță de 2 metri. Locurile disponibile sunt limitate.
– Accesul publicului la eveniment se va face gratuit cu respectarea tuturor normelor privind distanțarea socială.
– Accesul publicului la eveniment se face între orele 09.00 – 10.00, si 18.00 – 19.00 pe o intrare delimitatea în Piața Ovidiu din Constanta : Intrarea A (Punct de reper Muzeul de Istorie),
– La punctul de Intrare, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată, sau accesul celor care au temperatura mai mare de 37,3°C.
– Fiecare spectator va primi o masca de protectie respiratorie, valabilă pentru seara respectivă.
– Prin participare, spectatorii își asumă responsabilitatea că vor urma îndrumările organizatorilor pentru a se putea bucura de evenimentîn deplină siguranță.
– Purtarea măștii este obligatorie.
– Distanțarea socială este obligatorie.
– Dezinfectarea mâinilor în spațiile special amenajate este obligatorie.
În ceea ce privește accesul artiștilor în backstage, acesta se va face pe intrări separate de ale spectatorilor. De asemenea, vor fi respectate toate măsurile privind triajul, completarea Declarației pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19, purtarea măștii, distanțarea socială și dezinfectarea mâinilor.

DATE DE CONTACT

Nume: Monica Vlad
Functie: Director comunicare - MVBRANDING
Email: monica@monicavlad.ro
Telefon: 744155211
Website: www.mvbranding.ro

Alte Comunicate de presa de 413 :