Tehnologia care poate schimba medicina este implementată deja în România, la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din Bucuresti

Timp de 3 luni de zile pacienții și aparținătorii lor care ajung la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București beneficiază de cel mai performant sistem de navigare si ghidaj in incinta spitalului datorită tehnologiei de geolocalizare NAVIN și a aplicației incluzive STEP-HEAR România.

„Spitalul este o componentă importantă a comunității, un pilon de sprijin, iar acesta trebuie să fie al tuturor! Sănătatea este mai puțin o instituție și mai mult o experiență. Astăzi, mai mult decât oricând, resimțim importanța unei experiențe de îngrijire a sănătății fluide, adaptabile la nevoile pacienților. Iar sistemul de navigare indoor si ghidajul oferit de Navin și Step Hear România reprezintă servicii medicale, la timp. ” conf. Dr. Bogdan Socea, managerul spitalului.

Tehnologia poate elimina nevoie de a sta la cozi sau de a a te rătăci prin unitatea medicală și poate ajuta întreg sistemul să devină mai eficient.

„Soluția brevetată de Navin, P2P Crowd Mapping, oferă o abordare radical diferită care transformă smartphone-urile în dispozitive de cartografiere anonime. La fel ca Waze și Moovit, Navin este o aplicație bazată pe comunitate, cu ajutorul mulțimii. Iar tehnologia asistivă Step Hear România vine in sprijinul pacienților cu deficiente de vedere” Marian Coman, CEO Grupul Framinor .

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Stilul impecabil al acestei figuri emblematice în modă se va îmbina cu ADN-ul TOMMY HILFIGER printr-o colaborare pe termen lung care include storytelling, campanii de brand și proiecte pe anumite colecții.
În inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, între 28 și 30 martie 2024, are loc ”The Woman Leadership Conference”, cea mai mare conferință de leadership feminin din România, ajunsă la cea de-a 12-a ediție.
Pentru realizarea pieselor care fac parte din EP, artista a colaborat cu grupul vocal din Republica Moldova „Țărăncuța Durlești”.
Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii este celebrată în toate colțurile țării, în fiecare an pe data de 24 februarie.
Calvin Klein îl anunță pe Jung Kook, brand ambassador global Calvin Klein Jeans în cel mai recent capitol al campaniei Primăvară 2024.