Terapieprp.ro raspunde tuturor intrebarilor legate de Terapia Vampir

Aici, persoanele interesate de Terapia Vampir pot gasi raspunsurile legate de aceasta terapie cu rezultate impresionante asupra organismului uman. Acest procedeu medical, relativ nou, avand in vedere ca a aparut in anii 90, se bucura de un succes de proportii, fiind in atentia persoanelor publice la nivel planetar. Terapia PRP poate fi aplicata atat in cazul persoanelor cu leziuni foarte grave, cat si in cazul persoanelor care doresc sa arate bine indiferent de varsta – se utilizeaza pentru eliminarea ridurilor de pe fata, dar si pentru a incetini procesul de imbatrinire, spre exemplu.

Terapia Vampir este fundamentata de plasma bogata in trombocite. De la persoana care doreste sa beneficieze de aceasta terapie se recolteaza sange, intr-o cantitate ce trebuie sa fie in concordanta cu numarul zonelor ce urmeaza sa fie tratate – de regula, intre 8 si 30 mm. Dupa recoltarea sangelui, eprubeta care il contine se pune intr-o centrifuga care separa plasma bogata in plachete de celelalte componente, a carui origine este elvetiana. In aceasta centrifuga, plasma bogata in plachete si alti factori de cicatrizare si stimulare sunt separate de alte elemente din sange. Procedeul dureaza aproximativ 20 de minute. Ulterior, medicul va injecta produsul in zona dorita de pacient – aceasta poate fi: gatul, fata, decolteul. Terapia se remarca prin performanta de a elimina ridurile fine si de a lasa pielea foarte fina. De astfel, exista numeroase avantaje ale terapiei practicata de doctor Ciulcu Daniela, intre acestea si urmatoarele:

  • Nu pot sa apara reactii adverse, dat fiind faptul ca se utilizeaza plasma extrasa din sangele pacientului;
  • Asigura elasticitatea si fermitatea pielii, de fapt, reda aceste conditii pielii;
  • Asigura intinerirea pielii;
  • Dupa eliminarea ridurilor, aparitia altora noi este mult intarziata;
  • Centrifuga de origine elvetiana cu care se lucreaza si solutiile utilizate, garanteaza calitatea procedeului;
  • Terapia PRP poate fi realizata atat femeilor, cat si barbatilor, cu rezultate foarte bune in ambele situatii;
  • Introducerea plasmei bogate in trombocite in organism se realizeaza injectabil, cu ace foarte fine, la nivel superficial. Inainte de injectare, zona este anesteziata cu ajutorul unei creme;
  • Nu exista durere in timpul procedurii.

In ceea ce priveste costurile Terapiei Vampir, Terapieprp.ro le afiseaza intr-un mod transparent, fara sa intre in discutie anumite costuri ascunse. Pentru tratamentul une singure zone se utilizeaza o singura fiola, iar costul este de 900 lei. Preturile scad in situatia in care se trateaza mai multe zone: 2 zone– 1600 lei; 3 zone (3 fiole)  – 2100 lei, 4 zone (6 fiole) – 3600 lei.

Persoanele care doresc sa faca programare pe Terapie PRP sau care doresc sa afle raspunsuri la mai multe intrebari, au la indemana doua posibilitati:

  • numarul de telefon: 0723.326.370;
  • adresa de e-mail: ciulcudaniela@gmail.com;

In ambele situatii, discutiile se poarta cu dr. Daniela Ciulcu.

DATE DE CONTACT

Nume: Daniela Ciulcu
Functie: Medic
Email: ciulcudaniela@gmail.com
Telefon: 723
Website: http://terapieprp.ro/
Cuvinte cheie: terapia vampir, terapie prp, prp, terapia prp

Alte Comunicate de presa de 210 :