Thagora marchează 10 ani de tehnologie de tăiere a pieii printr-o nouă identitate vizuală

Thagora marchează 10 ani de dezvoltare a tehnologiei românești de tăiere a pieii naturale prin lansarea unei noi identități vizuale. Acest moment evidențiază abilitatea de a oferi soluții eficiente pentru piața globală de mobilă și interioare auto din piele.

Vom continua eforturile de a dezvolta și a furniza soluții de tăiere a pieii naturale adaptate și pentru nevoile producătorilor români.

În acest sens, Thagora va organiza conferința “Tehnologii avansate de tăiere a pieii”, în perioada 19-20 Martie 2020. Evenimentul va reuni producători români de mobilă și interioare auto din piele naturală, precum și experți internaționali din domeniu.

 

Despre Thagora

Thagora dezvoltă și produce tehnologie avansată de optimizare a fiecărei etape din procesul de tăiere a pieii naturale. Suntem recunoscuți ca pionieri pentru câteva tehnologii-cheie din această industrie: încadrarea automată a pieii, echipamente avansate de scanare a pieii naturale.

Thagora investește puternic în centrul R&D din Iași. Acest lucru a permis lansarea, în premieră mondială, a unei soluții de încadrare automată a pieii naturale bazată pe tehnologie GPU și a soluției de tăiere cu prese, asistată de realitate augmentată.

Thagora este prezentă, direct sau prin distribuitori, atât în România, cât și în Europa, America de Nord, Asia. Printre clienții noștri se numără: Aramis Group (România), ROM Leather Sofas (România), Wollsdorf (Austria), Natuzzi (Italia), Rolf Benz (Germania), Palliser (Canada).

 

Aflați mai multe despre Thagora Leather Cutting technology pe www.thagora.com

DATE DE CONTACT

Nume: Mihai Mocanu
Functie: Project Manager
Email: mihai.mocanu@geminicad.com
Telefon: 232237546
Website: www.thagora.com
Cuvinte cheie: #Thagora #LeatherCutting #Furniture #automaticnesting #CNCleathercutting #leatherupholstery

Alte Comunicate de presa de 899 :