The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pentru anul 2022 și cum investim

Joi, 2 martie 2023, se implinesc 3 ani de la prima editie a evenimentului The Power Table! Au fost 12 editii in care ne-am propus sa fim mai relevanti, mai buni, sa te ajutam sa iei decizii de investitii cat mai profitabile. 12 editii in care ne-am reinventat constant, de la a fi primul eveniment din Romania dedicat exclusiv sezonului de raportari financiare la Bursa de Valori Bucuresti, apoi – odata cu venirea pandemiei – primul eveniment dedicat Pietei de Capital din Romania care a avut loc exclusiv online. Ti-am adus BVBescu Retail Pulse Chart – indicator care arata interesul investitorilor individuali fata de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti si rezultate financiare comentate pentru peste 30 dintre cele mai relevante companii listate.

In 2023 ne-am propus sa iti oferim mai mult decat un eveniment, mai mult decat o intalnire trimestriala! Incepand cu editia de joi, 2 martie 2023, primesti experienta The Power Table Day – o zi intreaga dedicata rezultatelor companiilor de pe Piata Principala si AeRO!

Incepand cu ora 9:00, vom publica pe Facebook si LinkedIn statistici, evolutii sectoriale, interviuri cu analisti financiari, legate de sezonul de raportari financiare aferente rezultatelor pe anul 2022 pe Piata Principala si Piata AeRO si multe altele.

Apoi, incepand cu ora 18:00, ne intalnim la prima editie The Power Table din anul 2023, unde analizam „la rece”, asa cum v-am obisnuit, rezultatele financiare publicate pentru anul 2022 de catre companiile listate la BVB.

Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 2 martie 2023, vom discuta despre rezultatele publicate de aproximativ 30 cele mai populare companii listate in randul investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul primei editii din 2023 a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim.

Care sunt subiectele abordate la prima editie din 2023 a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

 

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Public Affairs la Bursa de Valori Bucuresti, despre ce companii s-ar putea lista in 2023, care sunt cele mai noi proiecte ale BVB si noutati legate de operationalizarea Contrapartii Centrale

Cu Cristian Logofatu – Co-fondator & CFO Bittnet Systems S.A. vom analiza rezultatele financiare ale societatii pe anul 2022 si vom vorbi despre rezultatele financiare ale grupului Bittnet Systems S.A. si care sunt planurile BNET pentru anul 2023.

Catalin Chis – Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft vine la “The Power Table” pentru a discuta despre rezultatele financiare ale societatii pe anul 2022 si planurile pentru anul 2023.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante 30 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

 

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, Ziarul Bursa, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

 

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

 

Care este tema evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2022 și cum investim”

 

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

 

cum arata rezultatele financiare pe anul 2022 si care sunt indicatorii importanti din raportari;
care sunt estimarile de dividende pe care companiile le-ar putea distribui din prifitul obtinut pe anul 2022;
cum au fost afectate rezultatele companiilior listate la Bursa de Valori Bucuresti de inflatie si de criza energetica;
cum arata piata si ce companii s-ar putea lista in 2023.

 

Programul evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2022 și cum investim”:

09:00 – 17:00 – Pe parcursul intregii zile vei putea viziona materiale, interviuri si video-uri dedicate sezonului de raportari financiare la Bursa de Valori Bucuresti

17:50 – 18:00 – Accesul participantilor la evenimentul online

18:00 – 18:20 – Ce companii s-ar putea lista in 2023, care sunt cele mai noi proiecte ale BVB si noutati legate de operationalizarea Contrapartii Centrale – Stefan Musgociu – Specialist Business Development si Public Affairs Bursa de Valori Bucuresti

18:30 – 19:00 – Cum arata rezultatele financiare ale grupului Bittnet Systems S.A. si care sunt planurile BNET pentru anul 2023 – Cristian Logofatu – Co-fondator & CFO Bittnet Systems

19:00 – 19:45 – Cum arata rezultatele financiare ale Life is Hard S.A. si care sunt planurile pentru anul 2023 – Catalin Chis – Presedinte al Consiliului de Administratie
19:45 – 21:00 – Prezentarea rezultatelor financiare pe Trimestrul III 2022 pentru companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti – Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Website: https://bvbescu.ro/cursuri-investitii-bursa-educatie-financiara-bvbescu/cum-arata-raportarile-financiare-si-cum-investim/

Cuvinte cheie:

bursa de valori bucuresti, eveniment financiar, educatie financiara, piata de capital, eveniment online, rezultate financiare, evenimente business, evenimente bucuresti

Alte Comunicate de presa de Ina Iliescu:

Esti investitor pe Pietele externe sau esti interesat sa investesti in actiuni, obligatiuni sau CFD-uri listate pe cele mai importante Piete de Capital? Participa online miercuri, 10 mai 2023, incepand cu ora 18:00 la a doua editie din 2023 a Earnings Report!
La 3 ani de la prima editie, va invitam la “The Power Table Day”! O zi intreaga dedicata rezultatelor financiare pe anul 2022 publicate de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti. Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Esti investitor la Bursa de Valori Bucuresti sau esti interesat sa investesti pe Piata de Capital? Participa online miercuri, 17 noiembrie 2021, incepand cu ora 18:00 la a 4-a editie The Power Table din anul 2021! 
Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 1 septembrie 2021, vom discuta despre cum arata rezultatele financiare ale societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul celei de 3-a editii din acest an a evenimentului The Power Table.
Earnings Report este primul eveniment din Romania dedicat rezultatelor financiare pe Pietele externe. Evenimentul va avea loc pe data de 5 august 2021, incepand cu ora 18:00, se va desfasura online si se adreseaza investitorilor individuali din Romania si celo