The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pentru Trimestul III și cum investim

Analizam „la rece” rezultatele financiare publicate pentru primele 9 luni din anul 2021 de catre companiile listate la BVB.

Accesul la evenimentul online este GRATUIT, dar necesita inscriere in prealabil si confirmare din partea organizatorilor.

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre cele mai noi listari si ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare.

Vom analiza, alaturi de Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A. listarile care au avut loc in 2021 si vom vorbi despre cum se desfasoara un plasament privat si cum pot participa la el investitorii la Bursa de Valori Bucuresti.

Cu Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft vom analiza rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii si evolutia companiilor la care Life is Hard are detineri.

Dupa prezenta la evenimentul din luna mai, dedicat rezultatelor financiare pe Trimestrul I, Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A. revine in noiembrie la “The Power Table” pentru a discuta despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale companiei pentru anul 2022 si pe plan intern si extern.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A. si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Care este tema evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

  • cum arata rezultatele financiare pentul Trimestul III 2021 si care sunt indicatorii importanti din raportari;
  • cum arata primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2021;
  • facem primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2021;

Programul evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”:

17:50 – 18:00 – Accesul participantilor la evenimentul online
18:00 – 18:20 – Despre cele mai noi listari si ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare – Stefan Musgociu – Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti
18:20 – 18:40 – Despre listarile care au avut loc in 2021, cum se desfasoara un plasament privat si cum poti participa la el daca esti investitor la Bursa – Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A.
18:40 – 19:10 – Despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii si evolutia companiilor la care Life is Hard are detineri – Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft
19:10 – 19:40 – Despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii pentru anul 2022 si pe plan extern –Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A.
19:40 – 21:00 – Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 – Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
21:00 – 21:15 – Sesiune Q&A

Accesul la evenimentul online este GRATUIT, dar necesita inscriere in prealabil si confirmare din partea organizatorilor.

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

DATE DE CONTACT

Nume: Mircea Ileiscu
Functie: Fondator BVBescu.ro
Email: events@bvbescu.ro
Website: www.bvbescu.ro

Cuvinte cheie:

investitii la bursa, investitii pe piata de capital, bursa de valori bucuresti, tranzactionare la bursa, cumpara actiuni, actiuni bursa, bvbescu, rezultate financiare, educatie financiara, evenimente financiare, eveniment financiar, the power table, raportari financiare, investeste la bursa, instrumente financiare, cum investesti la bursa, investiii in actiuni, Piata AeRO

Alte Comunicate de presa de Ina Iliescu:

Esti investitor pe Pietele externe sau esti interesat sa investesti in actiuni, obligatiuni sau CFD-uri listate pe cele mai importante Piete de Capital?Participa online miercuri, 10 mai 2023, incepand cu ora 18:00 la a doua editie din 2023 a Earnings Report!
La 3 ani de la prima editie, va invitam la “The Power Table Day”! O zi intreaga dedicata rezultatelor financiare pe anul 2022 publicate de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti. Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Esti investitor la Bursa de Valori Bucuresti sau esti interesat sa investesti pe Piata de Capital? Participa online miercuri, 17 noiembrie 2021, incepand cu ora 18:00 la a 4-a editie The Power Table din anul 2021! 
Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 1 septembrie 2021, vom discuta despre cum arata rezultatele financiare ale societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul celei de 3-a editii din acest an a evenimentului The Power Table.
Earnings Report este primul eveniment din Romania dedicat rezultatelor financiare pe Pietele externe. Evenimentul va avea loc pe data de 5 august 2021, incepand cu ora 18:00, se va desfasura online si se adreseaza investitorilor individuali din Romania si celo