The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

Nu mai putin de 13 companii care au venit anul acesta la Bursa de Valori Bucuresti isi vor publica pentru prima data, in lunile august si septembrie, rezultatele financiare din postura de companii publice. Vifrana S.A., Bonas Import Export, Firebyte Games, MAM Bricolaj, Agroserv Mariuta, Star Residence Invest, Raiko Transilvania Simtel, Transport Trade Services, Visual Fan, Arctic Stream, AirClaim, Agroland Agribusiness si One United Properties s-au listat in acest an la BVB.

Teraplast S.A., OMV Petrom si Erste Bank deschid sezonul de raportari financiare aferente primelor 6 luni din 2021, publicand rezultatele financiare in ultimele zile ale lunii iulie (26, 28, respectiv 30.07). BRD Societe Generale va fi prima societate listata la Bursa de Valori Bucuresti care isi va publica raportarile financiare in luna august, pe data de 3.

Grosul raportarilor financiare va fi in perioada 11-31 august, cu accent pe ultimele zile ale lunii. Astfel, Alro Slatina isi va publica rezultatele pe data de 11 august, urmata de Bursa de Valori Bucuresti, Conpet S.A., Visual Fan si Transgaz (12 august) si Biofarm S.A. SSIF BRK Financial Group, Digi Romania, Romgaz, Nuclearelectrica, Transelecrtica, Transilvania Broker si 3 dintre cele 5 SIF-uri.

Electrica S.A. si Patria Bank au raportat pe data de 17 august urmate, o zi mai tarziu, de iHunt Technology Import-Export S.A. si Star Residence Invest apoi de Impact Developer & Contractor S.A. si Life is Hard, (19 august).

Cel mai mare numar de companii vor raporta in saptamana 23-27 august: Banca Transilvania, Transport Trade Services si Vifrana S.A. (23 august), Antibiotice Iasi S.A., Norofert S.A. (24 august), Purcari Wineries (25 august), AAGES (26 august) si Bittnet Sytems, Medlife S.A., Raiko Transilvania, Aerostar si Bonas Import Export S.A. (27 august).

One United Properties si Turbomecanica S.A. vor publica datele financiare la 6 luni pe data de 30 august. Ultima zi din luna va fi foarte aglomerata, cu date din partea a nu mai putin de 10 dintre cele mai importate companii listate la Bursa de Valori Bucuresti, printre care Cemacom S.A., Fondul Proprietatea, MAM Bricolaj, Sphera Franchise Group si 2 SIF-uri.

Alte 9 companii listate pe piata AeRO isi vor publica pe parcursul lunii septembrie datele financiare aferente Trimestrului II.

Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 1 septembrie 2021, aceste rezultate vor fi discutate, in cadrul celei de 3-a editii din acest an a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim.

Care sunt subiectele abordate la cea e-a 3-a editie din 2021 a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre cele mai noi listari, ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare si demersurile legate de infiintarea Contrapartii Centrale.

Cu Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft vom discuta despre rezultatele financiare ale societatii pe Semestul I, viitoarea majorare de capital social si modul in care compania a reusit sa integreze societatile achizitionate recent.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A. si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care este tema evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

  • cum arata rezultatele financiare pentul Trimestul II 2021 si care sunt indicatorii importanti din raportari;
  • cum arata primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2021;
  • facem primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2021;

Programul evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”:

18:00 – 18:05 – Accesul participantilor la evenimentul online

18:05 – 18:30 – Despre cele mai noi listari, ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare si demersurile legate de infiintarea Contrapartii Centrale – Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti

18:30 – 19:00 – Despre rezultatele financiare ale societatii pe Semestul I, viitoarea majorare de capital social si modul in care compania a reusit sa integreze societatile achizitionate recent – Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft

19:00 – 20:45 – Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 – Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro

20:45 – 21:00 – Sesiune Q&A

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

DATE DE CONTACT

Nume: Mircea Iliescu
Email: events@bvbescu.ro
Telefon: 0765486798
Website: https://bvbescu.ro/cursuri-investitii-bursa-educatie-financiara-bvbescu/cum-arata-raportarile-financiare-si-cum-investim/

Cuvinte cheie:

educatie financiara bursa de valori bucuresti, eveniment online, investitii la bursa, piata de capital

Alte Comunicate de presa de Ina Iliescu:

Esti investitor pe Pietele externe sau esti interesat sa investesti in actiuni, obligatiuni sau CFD-uri listate pe cele mai importante Piete de Capital?Participa online miercuri, 10 mai 2023, incepand cu ora 18:00 la a doua editie din 2023 a Earnings Report!
La 3 ani de la prima editie, va invitam la “The Power Table Day”! O zi intreaga dedicata rezultatelor financiare pe anul 2022 publicate de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti. Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Esti investitor la Bursa de Valori Bucuresti sau esti interesat sa investesti pe Piata de Capital? Participa online miercuri, 17 noiembrie 2021, incepand cu ora 18:00 la a 4-a editie The Power Table din anul 2021! 
Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 1 septembrie 2021, vom discuta despre cum arata rezultatele financiare ale societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul celei de 3-a editii din acest an a evenimentului The Power Table.
Earnings Report este primul eveniment din Romania dedicat rezultatelor financiare pe Pietele externe. Evenimentul va avea loc pe data de 5 august 2021, incepand cu ora 18:00, se va desfasura online si se adreseaza investitorilor individuali din Romania si celo