Tommy Hilfiger sărbătorește stilul de vară cu o colecție capsulă aleasă în colaborare cu Sofia Richie Grainge

Ca parte a unui contract multianual cu Sofia, capsula Sofia for Tommy este o invitație personală de a explora codurile îmbrăcămintei de vară printr-o viziune comună a stilului effortless. Perfectă atât pentru escapadele la malul mării, cât și pentru vacanțe șic în oraș, această colecție de vară vă garantează că pregătirea bagajelor de sezon e floare la ureche.

„Colecția de vară a lui Tommy are toate componentele pentru a obține cea mai bună garderobă de sezon”, a spus Sofia Richie Grainge. „Această selecție de piese clasice drăguțe și ușoare pentru vremea caldă este concepută pentru a-ți accentua stilul și pentru a te face să te simți liberă și încrezătoare. Aceasta este selecția mea, aleasă cu grijă pentru un moment perfect de vară.”

„Sofia are un stil impecabil care inspiră o generație”, a spus Tommy Hilfiger. „Sunt atât de încântat să văd colecția noastră de vară prin ochii ei, deoarece aduce perspectiva ei personală la această ediție.  Farmecul său relaxat și sofisticat prezintă o viziune autentică pentru stilul american.”

Colecția de 12 piese îmbină gustul lui Grainge pentru lux accesibil cu stilul Classic American Cool al mărcii. Eleganța verii este reflectată de o rochie midi vaporoasă croșetată și de un sacou și pantaloni din in. Cămașa albă Oxford, tricourile varsity și bikinii reversibili rămân elementele de bază ale verii, în timp ce tendințele cele mai recente în materie de accesorii includ mocasini penny, ochelari de soare șic și genți din piele.

Capsula de vară impecabil îngrijită de Sofia face parte dintr-o colaborare de doi ani ca ambasador al mărcii TOMMY HILFIGER Womenswear. Cu o afinitate naturală pentru stilul care inspiră o generație, Sofia aduce o viziune rafinată, optimism natural și gustul pentru luxul accesibil la ADN-ul Classic American Cool al brandului pentru vara 2024 dar și pentru anii următori.

 

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,1 miliarde USD în 2022, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Calvin Klein anunță că Jeremy Allen White a fost îmbrăcat în costum Calvin Klein personalizat pentru premiera sezonului 3 al serialului „The Bear” în Los Angeles.
O nouă colecție de vară inspirată de ora de aur pe coasta italiană
Accesul este liber, iar biletele pot fi ridicate de la casa de bilete a Operei Naționale București.
Concertul caritabil „Summer Choir 2024” are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.
Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire la creșterea în greutate.