Tot ce ar trebui sa stiti despre implantul dentar – implant dentar pret

Implantul Dentar – Etape De Realizare Si Onorarii Aferente

ETAPA I
Inserarea implantului dentar – Implant Dentar Pret (inserare): 350 eur.

Clinica Dentara Germandent utilizeaza implanturi dentare premium din: Alpha Bio Israel, Dentinum Coreea de Sud, Pal-Top-USA.
In pret sunt incluse operatia propriu-zisa precum si implantul dentar, surubul de acoperire si bontul conformator gingival.

ETAPA II
Dupa 2-3 luni de inserare, timp in care s-a obtinut osteointegrarea – adica sudarea implantului dentar in osul maxilar, se executa o incizie circulara si se monteaza bontul de vindecare. Procedura costa 200 RON.

ETAPA III
Montarea bontului protetic propriu zis – Pret: 150 eur

ETAPA IV
Se aleg materialele din care se executa lucrarea protetica propriu-zisa.

In etapele III-IV se pot alege materialele din care se realizeaza lucrarea protetica (50 eur PMMA, 150 eur Metalo – ceramica, 300 eur – zirconiu)
MENTENANTA: Controlul la 6 luni este obligatoriu. Se verifica starea implantului dentar si al lucrarii protetice. Astfel se pot diagnostica si trata eventualele probleme neprevazute.
Lucrarile protetice sunt relizate computerizat CAD-CAM, din cele mai bune materiale existente pe piata, in cele mai faimoase laboratoare dentare.

Indicatii pre si postoperatorii in cadrul operatiei de inserare a implantului dentar

Indicatii preoperatorii:
Cu maxim o saptamana inaintea interventiei chirurgicale, se va practica o igienizare profesionala completa (detartraj ultrasunete, periaj profesional si Airflow jet)
Se recomanda utilizarea unei ape de gura cu Clorhexidina 0.1% fara alcool (Corsodyl/ Haleon)
Toate aceste proceduri sunt menite sa asaneze bacteriile patogene atat de raspandite in cavitatea orala si sa asigure un camp operator cat mai steril posibil .
Foarte important este ca pacientii ce urmeaza tratamentul antiagregant plachetar (Aspenter, Trombex, Aspirin-cardio, Plavix etc.) sau anticoagulante orale noi (Eliquis, Pradaxa, Xarelto) sa fie consultati in prealabil de Doamna Doctor Brindusa – medic de medicina generala pentru a stabili protocolul de urmat.
Pacientii cardiaci , mai ales cei cu infarct in antecedente, cu by-pass-uri sau proteze valvulare trebuie consultati de Doamna Doctor Brindusa spre urmarea tratamentului de profilaxie a endocarditei infectioase.
Pacientii anticoagulati cu Sintrom vor face bridge-ul pe Clexane, iar determinarea INR-ului (care trebuie sa scada sub 1.5) pentru a asigura o coagulare corecta, va fi executat extemporaneu in cabinetul nostru. In felul acesta, pacientul este menajat si nu va mai pierde timpul intr-un laborator clasic de analize. Cabinetul nostru detine cel mai modern coagu-chek care le va oferi rezultatul INR pe loc.

Indicatiile post-operatorii:
Fumatul este total contraindicat
Sportul si sauna nu vor fi permise in primele 48-72h post-operatorii
Tratamentul antibiotic si painkiller (analgezic) vor fi prescrise de medicul implantolog
igiena orala este fundamentala si va fi executata de pacient cu responsabilitate
Spray cu clorhexidina
Spalat pe dinti de 3 ori pe zi si spalata zona operata fara frica, firele nu se vor desprinde
Dupa fiecare igienizare se va aplica un gel local oferit de noi care contine mix antibiotic: Doxi/Tetraciclina si metronidazol
Se va clati gura cu Clorhexidina 0.12% dupa fiecare masa.
Daca toate aceste masuri vor fi respectate, sansele de integrare a implantului vor fi 99-100%.
In lipsa unei igiene corespunzatoare, exista riscul dezvoltarii unei periimplantite si pierderea implantului dentar.
Igiena este dezideratul numarul 1. al purtatorului de implant dentar, nu numai in perioada de osteointegrare (2-3 luni), ci toata viata.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Dr Brandusa Radici
Functie: Medic Generalist
Email: germandent@gmail.com
Telefon: 0726282896
Website: https://germandent.ro/

Cuvinte cheie:

pret implant dentar, implant dentar, implant dentar ieftin, germandent, dr brandusa, dr brandusa radici

Alte Comunicate de presa de Grigorescu Mario:

Autismul, parintii si terapia: “Am lucrat ABA cu copilul 1 an sau 2 ani” sau “lucram ABA de 4 sau 5 ani”. Am auzit asta de zeci daca nu de sute de ori in ultimele cateva luni. Urmatoarea intrebare care mi-a venit pe buze a fost: Minunat!
Competentele terapeutului ABA e un articol pornit din intrebarea unui parinte si din discutiile cu cativa analisti in ultimele zile.
Am tot zis ca scriu un sir de cateva articole despre cele mai uzuale confuzii in domeniul copiilor cu TSA si al analizei comportamentale.
Acest articol aprofundeaza nuantele elaborarii unui buget de marketing, facand distinctia intre marketingul de brand si marketingul direct/marketingul de produs si oferind un ghid privind investitia optima in eforturile de marketing.
Explorand Parodontopatia la Adultii Tineri: Diagnostic, Tratament si Profilaxie in cadrul Clinicii GermanDent