Tot ce trebuie sa stii despre baza de machiaj

    Inainte de aparitia acestora, foarte multe dintre femei foloseau o crema hidratanta inainte de aplicarea fondului de ten, insa o data cu aparitia primer-ului, poate fi micsorat numarul de produse cosmetice utilizate pentru realizarea machiajului.

   Trebuie totusi cunoscut faptul ca nici utilizarea cremei hidratante inainte de aplicarea fondului de ten nu este o greseala, caci si aceasta metoda a fost validata si testata de foarte multi. Utilizarea bazei de machiaj profesionale, precum Beauty One poate insa, pe langa limitarea numarului de cosmetice folosite, sa ofere rezultate mult mai bune in ceea ce priveste aspectul fin si natural al pielii, oferind totusi aceleasi beneficii in ceea ce priveste tenul.

   Exista mai multe tipuri de primere, si anume: hidratante, pentru tenul gras, iluminatoare, corectoare a culorii tenului sau care sa minimizeze porii. Indiferent care este tipul de piele sau care sunt obiceiurile pe care le ai in realizarea machiajului, o baza de machiaj poate face minuni atunci cand vine vorba despre aspectul final.

Ce trebuie sa stiti despre utilizarea bazei de machiaj?

    Primul lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca atunci cand se utilizeaza baza de machiaj este ca nu mai este necesar sa se foloseasca crema hidratanta.  Acestea ajung sa nu se combine in mod ideal, iar rezultatul va fi doar un aspect neuniform al pielii.

   In cazul in care pielea este foarte uscata, trebuie sa alegi o baza de machiaj hidratanta, caci pe langa hidratarea pe care o ofera, aceasta are si rolul de a calma si proteja pielea. De asemenea, o baza de machiaj hidratanta este potrivita indiferent de tipul de piele si este ideala pentru a fi aplicata inaintea fondului de ten si a corectorului.

  Acea baza de machiaj care poate minimiza porii este ideala pentru a fi folosita pentru a pregati pielea pentru machiaj, dar si de a umple porii inestetice,datorita ingredientelor pe baza de silicon.

Ce tipuri de baze de machiaj exista?

      Bazele de machiaj pot fi impartite in patru categorii, si anume: pentru fata, pentru ochi, pentru gene si pentru buze.

   Primer-ul pentru fata aduce foarte multe beneficii tenului atunci cand este aplicat, iar intre acestea trebuie sa specificam netezirea tenului, corectarea anumitor imperfctiuni sau chiar reglarea secretiei de sebum. Insa este necesar sa ai in vedere tipul de ten atunci cand iti alegi baza de machiaj. 

  Pentru a-l aplica, este necesara o cantitate foarte mica, iar pentru a uniformiza produsul este necesar ca acesta sa fie aplicat cu o pensula, un machiaj sau cu mana.

Baza de machiaj pentru ochi este utilizata pentru zona pleoapei si are rolul de a intensifica nuanta fardului si de a-i oferi o durata de viata mult mai mare.Acesta este la fel de util atunci cand vine vorba despre un ten gras, caci nu se mai ajunge la strangerea fardului in pliurile pleoapei.

   Primer-ul pentru gene este transparent si reuseste sa ofere alungire si volum genelor, iar rimelul aplicat nu se va mai intinde.

   Baza de machiaj pentru buze pregatesc buzele pentru aplicarea rujului, si pe langa netezire, acestea ofera o durata mai lunga de viata rujului.

Alte Comunicate de presa de 596 :