Totul pentru animale și despre animale într-un singur loc 13-15 mai 2022 – ”Zilele Facultății de Medicină Veterinară”

În perioada 13-15 mai, între orele 10.00.-18.00, va avea loc în Campusul Veterinară – Cotroceni, din Splaiul Independenței nr. 105,  prima ediție a ”Zilelelor Facultății de Medicină Veterinară”. Ne dorim să creem cel mai important eveniment dedicat sănătății și îngrijirii animalelor de companie unde veți întâlni profesioniști ai domeniului, care vă vor oferi informații utile legate de îngrijire, alimentație, profilaxie și patologie, prezentate într-o abordare interactivă.

Evenimentul se înscrie în seria de manifestații dedicate aniversării celor 170 de ani ai Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, prin care se prezintă publicului larg istoria primei școli agronomice și de medicină veterinară din România.

Jandarmeria Română se alătură acestui eveniment cu o demonstrație spectacol alături de câini și cai de serviciu.  Iubitorii de animale vor avea ocazia să adopte animale care au nevoie de un cămin primitor. Sunteți invitați la demonstrații de dresaj la care puteți participa în echipă alături de câinele dumneavoastră!

Zilele Facultății de Medicină Veterinară aduc în România, în fața studenților, experți de talie mondială ai domeniului: Luis H. Tello și Sergi Serrano.  Seminarul ”Primul pas în urgențele veterinare” va avea loc duminică, 15 mai, între orele 9.00-11.00, în Aula Aurel Popovici și LIVE online pe fmvb.ro.

–        Bucurați-vă împreună cu familia și prietenii, inclusiv patrupezi, de expoziția cu vânzare, în care veți putea găsi hrană sănătoasă, medicamente și accesorii pentru îngrijirea animalelor, cărți de specialitate, produse alimentare și artizanale autentice românești, direct de la producători.

–        Participați la întâlniri educaționale legate de îngrijirea animalului de companie, sfaturi despre profilaxia bolilor parazitare, despre vaccinare și deparazitare.

–        Demonstrații de dresaj canin și ecvestru.

–        Adoptați de la expoziție un nou membru al familiei!

Pe parcursul întregii perioade a evenimentului invităm publicul larg să viziteze Campusul Veterinară-Cotroceni, cu tradiție de peste 150 de ani și Spitalul Veterinar Universitar de Urgență Prof.dr. Alin Bîrțoiu, dotat la standarde internaționale.

Aveți aici programul complet – http://fmvb.ro/zilele-facultatii-de-medicina-veterinara. Totul pentru animale și despre animale într-un singur loc!

Website: http://fmvb.ro/zilele-facultatii-de-medicina-veterinara

animale, facultate, veterinara, caini

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Provocator? Senzual? Eliberator? Natural? Poate da, poate nu. Depinde de personalitatea și stilul fiecăruia, așa e?
În această următoare extindere a spațiului „TOMMY PLAY”, un nou magazin inspirat de cultura de stradă din Bronx își deschide porțile pentru comunitatea Roblox.
Achizitionarea produselor pentru micut este unul complex si care necesita informare in prealabil.
În fiecare an, vara are un impact semnificativ asupra pielii și părului. Ritualul zilnic de îngrijire reprezintă o provocare mai ales când vine vorba de tranzițiile sezoniere. Pielea și părul reflectă modificările în armonie cu anotimpurile, așadar rutina z
În Anul Centenarului Încoronării, editura Librex continuă seria cărților Reginei Maria cu „Țara pe care o iubesc”, un roman sfâșietor, dar totodată plin de frumusețe și emoție.