Tractari auto Bucuresti – clienti multumiti !

Obiectivele firmei de tractari auto Bucuresti  presupun cat mai multi clienti multumiti de serviciile prestate si tarifele cele mai atractive de pe piata de profil.

Atunci când mai multe autoturisme urmează să fie transportate, mai degrabă decât utilizarea unui vehicul specializat, poate fi utilizată o remorcă specializată, atașată la un tractor standard sau alt vehicul mare. Acești „transportatori” adesea aduc mașini de la fabrici la dealeri.

Acestea au în mod obișnuit două niveluri, fiecare având câte 3-5 mașini, rampe pentru a deplasa autovehiculele de la sol la oricare dintre cele două niveluri și cârlige / lanțuri pentru a asigura autovehiculele de transport. Paturile lor, pe fiecare nivel, pot avea canale sau căi pentru a ghida încărcarea și pentru a menține în continuare stabilitatea transportului.

Un astfel de mod de transport il reprezinta tractari auto Bucuresti cu o masina specializata in acest sens. Tractarea se va efectua in conditii de maxima siguranta pentru masina ta, dar si pentru restul participantiilor la trafic.

Puteti apela la serviciile noastre daca ati fost implicat intr-un accident rutier si autoturismul dvs. a suferit avarii si nu se mai poate deplasa pe roti pana acasa sau pana la cel mai apropiat auto service, daca aveti o problema mecanica, tehnica sau electrica, daca aveti o pana de cauciuc, ati ramas fara benzina sau inzapezit.

Acestea sunt doar cateva exemple din serviciile oferite, indiferent de situatie ne puteti contacta.

Tractari auto Bucuresti oriunde in tara. Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi solutie optime pentru problema dumneavoastra.

Va oferim servicii de tractari auto,asistenta rutiera,depanare auto,remorcare auto in judetul Bucuresti, in tara si international. Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

Asistenta Rutiera
Remorcare auto
Depanare Auto
Tractari autoturisme gama mica
Transport autovehicule gama mare

Diagnosticare auto
Service Mobil

Avand o flota variata de autospeciale gata sa intervina in orice problema, personalul Tractari auto Bucuresti iti sta nonstop la dispozitie pentru a interveni chiar si in cele mai dificile situatii pentru ca tu sa fii pus in cel mai scurt timp inapoi la drum. Scapa acum de griji cu expertii in tractari! La tractari auto Bucuresti  oferim servicii cu grad inalt de profesionalism.

Contactati serviciile noastre de  asistenta rutiera non stop pentru mai multe informatii. Va stam oricand la dispozitie cu orice fel de informatii aveti nevoie in cazul unei defectiuni a automobilului dumneavoastra sau a unui accident rutier. Oricand la dispozitia dumneavoastra!

Aveți posibilitatea să vă simțiți încrezători că Tractari auto Bucuresti vă poate transporta în siguranță mașina dumneavoastra de sport sau vehiculul de prestigiu chiar și în timpul dumneavoastra de nevoie.

Flota noastră extinsă de vehicule de tractare de la Tractari auto Bucuresti are capacitatea de a trage ceva de la o mașină de familie și de motocicletă standard la un autovehicul B dublu încărcat sau autocar complet încărcat.

Alegeti cu multa  incredere Tractari Auto Bucureti orican la nevoie si necaz !

DATE DE CONTACT

Email: cristi@tractamorice.ro
Telefon: 722529534
Website: http://www.tractamorice.ro/
Cuvinte cheie: tractari auto Bucuresti

Alte Comunicate de presa de 206 :