Tractari auto Bucuresti – promptitudine!

Tractari auto Bucuresti este o firma care efecteaza non stop  servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme in Bucuresti. Rapiditatatea si promptitudinea serviciilor noastre sunt cartea noastra de vizita.

Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule Second – Hand sau avariate. Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea auto vehicolului dvs. indiferent de situatia in care se afla. Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, preluand oricand apelurile dumneavoastra

Fiecare membru al echipei Tractari auto Bucuresti ştie că cel mai important lucru este să ajute clientul. Fiecare în parte şi toţi împreună lucrează pentru ca fiecare operaţiune să fie un succes pentru companie şi un lucru bine făcut pentru client. Puteti lasa masina dumnevoastra pe mana soferilor nostri in conditii de incredere totala.

Experienta personalului nostru se masoara in zeci de mii de kilometri rulati in tara si in strainatate. Autospecialele noastre de asistenta auto sunt intre cele mai performante de pe piata si satisfac toate conditiile pentru transportul in siguranta si cu maxima eficienta a autoturismelor si utilitarelor dumneavoastra

Experienta pe care am dobandit-o in domeniul de service auto, ne-a ajutat sa dezvoltam si acest segment nisa al tractarilor auto, oferind servicii unice de tractare auto, asistenta rutiera, depanare la locul interventiei, remorcare autoturism avariat, transport utilaje, motociclete si ambarcatiuni.

In scurt timp ne-am extins domeniul de activitate, oferind nu numai servicii de reparatii auto si tractari auto, dar si service mobil pentru reparatii minore fara a mai fi necesara transportarea automobilului la service, dar si asistenta pentru deblocarea portierelor autoturismului fara a produce daune autoturismului.

Am creat astfel un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara, iar societatea noastra de tractari auto Bucuresti a devenit definitia calitatii serviciilor pe care le oferim. Serviciul de tractari auto Bucuresti este disponibil non-stop. Firma noastra de tractari auto Bucuresti dispune de platforme special echipate pentru orice tip de tractari auto din Bucuresti atat pe plan local, cat si national.

Operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra pentru a va oferi tractare, asistenta rutiera sau service auto in cel mai scurt timp.

Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care vom ajunge la locul stabilit si costurile interventiei. Efectuam servicii de transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri, intern.

Ca specialişti în domeniu vă oferim o gamă completă de servicii de tractări auto, transport autoturisme pe platformă, transport ambarcatiuni ușoare, transport utilaje de constructii din gama medie de tonaj, transport masini avariate, remorcări diverse în ţară.

Serviciul de tractari auto pe platforma al unui autoturism devine indispensabil pentru orice sofer atunci cand masina pe care o conduce se defecteaza in trafic si trebuie remorcata pana la un atelier auto pentru remedierea defectiuni.

Tocmai din aceasta cauza am decis ca ar fi bine venita o societate care are camioane specializate de tractari auto si oameni competenti pentru a putea sa remorcheze un autoturism.

DATE DE CONTACT

Nume: Sarbu Cristian
Email: cristi@tractamorice.ro
Telefon: 722529534
Website: http://www.tractamorice.ro/
Cuvinte cheie: tractari auto Bucuresti

Alte Comunicate de presa de 206 :