Transport autocar – cele mai bune conditii de calatorie

Oferta noastra in ceea ce privesc serviciile de transport autocar are o arie arga de acoperire, avand in vedere ca deplasarile se realizeaza pe distante destul de mari. Va punem la dispozitie autocare de ultima generatie si personal bine calificat ce are o vasta experienta in domeniu. De asemenea, mijloacele noastre de transport sunt identificate prin confort si siguranta deplina, toate acestea la cele mai mici preturi de pe piata.

Modernizarea parcului auto este o prioritate permanenta de care tinem seama, de aceea incercam mereu sa ridicam standardele calitătii serviciilor noastre, pentru a putea satisface exigentele tuturor clientilor nostri. Prin urmare toate autocarele sunt dotate cu WiFi gratuit pe teritoriul României si multe alte facilitati atat de necesare pentru o calatorie de neuitat.

Noi asiguram cele mai inalte standarde de siguranta, astfel incat mecanicii nostri detin toate echipamentele necesare pentru a efectua verificari periodice, care acopera toate necesitatile. Siguranta si confortul calatoriei cu autocarele noastre sunt date de experienta in transport persoane de peste 7 ani, de verificarile tehnice eficiente si nu in ultimul rand de pregatirea si profesionalismul conducatorilor nostri auto.

Si pentru a aduce multumire deplina tututor celor care aleg sa calatoreasca alaturi de noi, va stam la dispozitie cu servicii de elita la preturi de exceptie. Destinatia dumneavoastra reprezinta un reper de mare importanta pentru noi, deoarece ne stabilim traseul de comun acord, in functie de preferintele dumneavoastra. Va asiguram confortul pe tot parcursul drumului si va garantam ca veti ajunge cu bine la destinatie

Transport autocar – fiabilitate marita

Cu ajutorul serviciului de transport autocar de la Lukadi Transport puteti ajunge oriunde va doriti. Calitate, confort si siguranta sunt devizele noastre de exceptie. Va punem la dispozitie autocare de ultima generatie servicii nemaipomenite ce intrunesc servicii exceptionale de transport si siguranta.Fiecare calator este tratat regeste de catre personalul nostru, deoarece suntem in cautare de noi oportunitati care sa va asigure reultatele dorite, pentru a ne ridica la cele mai inalte standarde europene.

Transport autocar – preturi avantajoase

Serviciul de transport autocar se incadreaza perfect excursiilor de weekend, diferitelor ciruite si turnee cat si participarilor in numar mare la team building-uri, care reunesc mai multe persoane intr-o singura destinatie. Siguranta calatorilor este prioritara pentru noi, de aceea toti calatoriiprecum si bagajele lor, sunt asigurate in caz de accidente, evitand orice risc. De asemenea, toate autovehiculele din dotare sunt supuse periodic unor verificari atente pentru a preintampina defectiunile tehnice sau de orice alta natura, care ar putea impiedica buna desfasurare a activitatii noastre.

Pentru situatiile de urgenta exista echipe mobile care se deplaseaza imediat acolo unde este necesar pentru remedierea problemei, iar calatorii nostri sunt preluati in cel mai scurt timp de catre un alt autovehicul, aflat in stare perfecta de functionare.Echipa Lukadi Transport va este extrem de recunoscatoare ca ne sunteti alaturi de nenumarate ori si va asigura de faptul ca depunem zilnic toate eforturile necesare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune conditii de transport.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de bloom2017:

Ferestrele si usile din PVC sau din termopan sunt foarte apreciate datorita termoizolatiei foarte bune pe care o ofera oricarei incaperi
Daca aveti nevoie de reparatii termopane si ajutor concret indreptati-va toata atentia catre oferta Rms Service Activ.
Serviciile de reparatii termopane Bucuresti prestate de catre firma Rms Service Activ va ofera efecte de lunga durata.
Un electrician Bucuresti este persoana la care puteti apela cu cea mai mare incredere pentru diverse lucrari electrice ce necesita a fi efectuate in casa
Rms Service Activ este echipa profesionista care indeparteaza orice fel de defectiuni oferindu-va servicii eficiente de reparatii termopane.