Tremend a dezvoltat TORP, platforma de digital onboarding care sprijină companiile să înroleze clienți noi prin interacțiunea online, la distanță

Platforma TORP este destinată companiilor din orice industrie care doresc să pună la dispoziția utilizatorilor o alternativă online pentru accesarea serviciilor și produselor de la distanță, de oriunde s-ar afla și în deplină siguranță, fără să mai fie nevoie să se deplaseze în spațiile fizice ale furnizorului respectiv. Înrolarea utilizatorilor pentru acces este posibilă 24 de ore din 24, șapte zile din șapte și de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă, desktop), în doar un minut, folosind identificarea și semnătura electronică la distanță. 

 

TORP este o soluție modulară, flexibilă, ce poate fi folosită în orice domeniu, indiferent de caracteristicile acestuia. Printr-un flux digital complet, cu procese automate, controlate de reprezentanții companiei, TORP permite înrolarea utilizatorilor și accesul la serviciile digitale fără să mai fie nevoie de interacțiunea directă, fizică din punctul de lucru. 

 

Utilizatorul este verificat rapid, printr-o succesiune de pași ce îl ghidează în mod intuitiv prin platformă. Validarea identității se face prin verificarea elementelor de securitate ale documentului de identitate, iar autentificarea, printre altele, prin intermediul unui flux video în timp real, cu același nivel de securitatea tehnică și conformitate legală ca recunoașterea față în față. Procesarea imaginii are la bază inteligența artificială pentru asigurarea securității biometrice perfecte. 

 

 

Soluția dezvoltată de Tremend folosește tehnologii de ultimă oră la cele mai înalte standarde de securitate pentru procesul de înrolare a utilizatorului, cele mai avansate, sigure și fiabile motoare de identificare electronică la distanță – eKYC (Electronic Know Your Customer) și semnătură electronică la distanță – eSIGN (Electronic Signature). Platforma este construită în conformitate cu toate directivele globale relevante: AML5 (Anti-Money Laundering), eIDAS (servicii de identificare electronică și de încredere pentru tranzacții electronice pe piața europeană), GDPR și SCA (Strong Customer Authentication).  

 

“Inovația reprezintă punctul nostru forte, fiind mereu conectați la schimbările și la dinamica industriei. Dezvoltăm permanent soluții care au la bază tehnologii emergente ce revoluționează și remodelează domeniile esențiale vieții noastre de zi de cu zi. Am lansat TORP având la bază nevoia de deschidere a companiilor către mediul online, astfel încât să le oferim posibilitatea să interacționeze cu clienții noi, de la distanță”, a declarat Ștefan Pătra, VP, Financial Services, Tremend. 

Experienţa omnichannel se generalizează, iar companiile trebuie să se adapteze rapid. Cele care vor reuși să adopte tehnologiile și trendurile care vor modela lumea (AI, blockchain, biometrie), în condiții de securitate și de viteză, vor putea administra mult mai ușor riscurile și vor fi pregătite pentru viitor. Totodată, digitalizarea va contribui la creșterea eficienței și a productivității, factorul diferențiator fiind capacitatea de adaptare a produselor la noile condiții de piață. 

 

__

Despre Tremend

Tremend are 14 ani de experiență în furnizarea de servicii de software engineering și consultanță și a implementat peste 700 de proiecte de anvergură pentru companii de top din sectoare precum telecom, finanțe, bănci, auto și servicii medicale. Compania folosește ultimele tehnologii ale momentului, de la AI și Machine Learning, la IoT și Microservicii. 

Tremend a fost inclusă, de două ori consecutiv, în Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune și de patru ori consecutiv în FT1000 – Europe’s Fastest Growing Companies.Compania de consultanță și dezvoltare de software are două sedii în România, în București și în Brașov și un birou în Atlanta. 

Mai multe informații sunt disponibile pe www.tremend.com

DATE DE CONTACT

Nume: Claudia Popa
Functie: Senior Marketing Specialist
Email: claudia.popa@tremend.com
Website: www.tremend.com
Cuvinte cheie: TORP, Tremend, eKYC, eIDAS, Digital Onboarding, Origination, eSIGN, SCA, PSD2

Alte Comunicate de presa de 278 :