Tremend a înregistrat o creștere a afacerilor cu 40% în 2020 față de 2019, până la 21 de milioane de Euro

Pentru 2021, compania vizează afaceri de 30 de milioane de Euro, atât prin consolidarea prezenței pe piețele din SUA, Marea Britanie și Benelux, cât și prin creșterea numărului de clienți, ca urmare a parteneriatelor încheiate cu Mastercard, Salesforce și Microsoft.

 

În acest sens, 50 de clienți noi au intrat în portofoliul Tremend, proveniți din Germania, Marea Britanie, SUA, Belgia, Israel, România, din domenii cum sunt retail, financiar, asigurări, tehnologie.

 

Compania de dezvoltare de software se va concentra și în perioada următoare pe implementarea de proiecte de digitalizare în patru direcții strategice: servicii financiare, servicii pentru Comisia Europeană, tehnologie și retail.

 

“Avem un obiectiv ambițios de creștere pentru acest an, susținut de tendințele de digitalizare ale pieței, atât la nivel local, cât și internațional. Ne bazăm totodată pe expertiza noastră tehnică de 15 ani în furnizarea de produse personalizate pe nevoile fiecărei companii, pe livrarea de soluții pentru automatizarea fluxurilor de vânzare și pentru sprijinirea companiilor în migrarea de la canalele clasice către cele self-service, complet digitalizate”, declară Ioan Cocan, Managing Partner, Tremend.

 

Tremend va continua să investească și în acest an în produsele proprii în domenii precum serviciile financiare și eLearning, în tehnologii emergente printre care Inteligența Artificială (AI), Machine Learning (ML), Cloud, Natural Language Processing (NLP) sau UI/UX. De asemenea, compania va pune un accent puternic pe dublarea numărului de clienți în regiunea Benelux de la 11 în acest moment și pe creșterea proiectelor la Comisia Europeană și alte instituții europene.

 

La nivel de echipă, care lucrează în întregime în regim de telemuncă, Tremend va recruta în acest an 150 de ingineri software, specialiști în tehnologii precum Java, Python, PHP, Angular, React, C++, Android, iOS și QA, dar și Project Manageri și Business Analysts. După ce în anii trecuți Tremend și-a consolidat echipa din biroul de la Brașov, care numără în prezent 40 de specialiști, plănuiește, de asemenea, în perioada următoare, dezvoltarea unei echipei din regiunea Benelux, cu până la 25 de colegi noi.

 

Compania a continuat astfel și în 2020 trendul ascendent, ca urmare a concentrării eforturilor echipei pe cercetarea și dezvoltarea de soluții de transformare digitală. Acestea au sprijinit companiile să depășească mai ușor impactul produs de pandemia generată de Covid-19.

 

“Anul 2020 a fost un test de rezistență, în care ne-am adaptat rapid ca echipă și ne-am consolidat imaginea de partener de tehnologie de încredere. Totodată, am pus un accent tot mai puternic pe dezvoltarea profesională a echipei și pe adoptarea de tehnologii emergente, pe care le-am integrat în soluțiile noastre”, menționează Marius Hanganu, Managing Partner, Tremend.

 

Pentru proiectele inovatoare și pentru impactul pozitiv al acestora asupra societății, Tremend a primit, anul trecut, distincția Impact Star Award în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 CE. De asemenea, a intrat, pentru al patrulea an consecutiv, în topul Financial Times 1000 al celor mai dinamice companii din Europa și pentru a treia oară în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA, cu cea mai mare creștere din România.

 

Despre Tremend

Tremend are o experiență de 15 ani în dezvoltarea de soluții și servicii software, cu clienți în 20 de țări pe 4 continente și cu peste 700 de proiecte de anvergură lansate în sectoare precum finanțe, bănci, telecom, auto, retail și servicii medicale, fiind unul dintre cei mai puternici jucători în industria IT europeană. Compania folosește ultimele tehnologii ale zilei, de la AI și Machine Learning, la IoT și microservicii. În 2020, Tremend a fost inclusă în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA, a primit distincția Impact Star Award în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 CE pentru inovație și impactul pozitiv asupra societății și a apărut, pentru a patra oară consecutiv, în FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies. De asemenea, în anii trecuți a intrat, de două ori, în topurile Deloitte Fast 50 Central Europe al celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune și de două ori INC. 5000 Europa, clasamentul companiilor cu cea mai mare creștere.

Tremend are două sedii în România, în București și în Brașov, cât și în Atlanta (Statele Unite), Bruxelles (Belgia), Londra (UK), Luxembourg.

 

Mai multe informații sunt disponibile pe www.tremend.com.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Andreea Ciobanoiu:

Tremend a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 21 de milioane de Euro, cu 40% mai mare față de anul precedent, păstrând trendul ascendent din ultimii ani.
Tremend a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 21 de milioane de Euro, cu 40% mai mare față de anul precedent, păstrând trendul ascendent din ultimii ani.
Tremend deschide un birou în Luxemburg, consolidându-și astfel prezența în Benelux.
Tremend, compania care a intrat de patru ori consecutiv în clasamentul FT 1000 al celor mai dinamici jucători din Europa, a devenit un furnizor major de servici
Tremend, compania care a intrat de patru ori consecutiv în clasamentul FT 1000 al celor mai dinamici jucători din Europa, a devenit, de curând, primul partener