Tremend a intrat pentru al doilea an consecutiv in topul Deloitte Technology Fast 50 CE al celor mai dinamice companii de tehnologie

Deloitte Technology Fast 50 Central Europe este un clasament al companiilor de tehnologie cu cel mai alert ritm de crestere din regiune pe o perioada de pana la 4 ani si care contribuie, prin inovatie, la  progresul intregii industrii. Lista reuneste companii cu o evolutie dinamica, care  transpun idei in solutii practice, cu impact la nivel local, regional sau global, cu ajutorul tehnologiei.

Cu o crestere de 324% a cifrei de afaceri in perioada 2013 – 2016, Tremend se afla pe locul 47 la categoria Fast 50.

La inceputul acestui an, Tremend a fost de asemenea inclus  in Financial Times 1000 si Inc. 5000, doua clasamente oficiale care listeaza firmele europene cu cea mai rapida crestere.  Pana in 2017 Tremend a avut o dezvoltare organica. Recent insa, compania  a demarat procedurile  de extindere printr-o operatiune de M&A care ar urma sa fie finalizata in acest an.

In 2017 Tremend si-a extins echipa cu 60 ingineri software, ceea ce a insemnat o crestere cu 60%. De asemenea compania a deschis un nou centru de dezvoltare in Brasov, care contribuie la dezvoltarea de solutii pentru clienti globali din domenii precum telecom, bancar, retail, media, industria auto. Alaturi de colegii din Bucuresti, specialistii din noul centru dezvolta proiecte precum platforme de mobile banking, eCommerce sau marketplace, solutii pentru automobile autonome si de tele-medicina sau sisteme de infotainment auto.

Infiintata in 2005 de Ioan Cocan si Marius Hanganu, Managing Partners, Tremend le ofera organizatiilor de diferite dimensiuni, de la companii Fortune 500 la startup-uri, expertiza tehnica si solutii bazate pe inteligenta artificiala, invatare automatizata, IoT, blockchain sau microservicii, pentru le accelera trecerea la urmatorul nivel de competitivitate.

In urmatorii ani, Tremend vizeaza o continuare a extinderii in SUA, Europa de Vest si tarile nordice.

Despre Tremend:

Cu o experienta de 12 ani in dezvoltarea de solutii software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienti din 15 tari si 3 continente. Solutiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori si deservesc companii de top din domeniul bancar, finante, telecom, industria auto, servicii profesionale si servicii medicale.

Detalii pe http://www.tremend.com/

Alte Comunicate de presa de 278 :