Tremend primește distincția Impact Star Award în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 CE pentru inovație și impactul pozitiv asupra societății

Impact Stars este categoria din clasamentul Deloitte Technology Fast 50 CE introdusă în competiție pentru prima dată în 2020, în contextul creat de pandemia de Covid-19. Prin aceasta, sunt recunoscute  organizațiile care, prin produsele și serviciile lor patentate, au un impact pozitiv asupra societății și mediului de afaceri, în domeniile inovație, mediu și diversitate. 

 

În ultimul an, eforturile echipei de specialiști Tremend s-au concentrat pe lansarea de soluții de transformare digitală, care sprijină companiile să depășească mai ușor impactul produs de pandemia generată de Covid-19. 

“Suntem onorați să primim premiul Impact Star acordat în cadrul programului Deloitte Technology Fast 50 CE. Este o recunoaștere, la nivel internațional, a impactului pe care îl au soluțiile pe care noi le dezvoltăm în inovarea și digitalizarea companiilor. Totodată, ne reconfirmă puterea de adaptare la schimbare, într-o piață dinamică și plină de provocări”, declară Marius Hanganu, Managing Partner, Tremend. 

Datorită soluției interne, Tremend Application Foundation, pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor pe baza unor module deja existente, care pot fi ajustate în funcție de platforma ce urmează să fie creată, Tremend a dezvoltat platforme competitive. Astfel, într-un timp foarte scurt a lansat TORP, soluția de înrolare digitală a utilizatorilor (digital onboarding), care susține afacerile în continuarea activității în contextul situației curente, oferind clienților acces securizat, de la distanță, la produsele și serviciile lor. De asemenea, a dezvoltat platforma digitală observED care înlocuiește un supraveghetor în timpul examenelor online. 

 

“Pentru că ne dorim să sprijinim nevoia de digitalizare a companiilor mai ales în această perioadă, am  lansat produse competitive, care contribuie la păstrarea distanțării fizice, precum TORP, platforma de onboarding digital și ObservED, soluția de remote online proctoring. Realizăm împreună cu clienții și cu partenerii noștri workshop-uri de inovație în care folosim tehnologiile de ultimă oră precum inteligența artificială și machine learning pentru a dezvolta, într-o manieră agilă, soluții de transformare digitală care sprijină companiile să atingă cele mai înalte standarde și să ofere servicii competitive”, menționează Alexandru Paraschiv, Director al departamentului de Inovație, Tremend. 

 

La nivel de societate, în calitate de partener de tehnologie al Comisiei Europene, Tremend sprijină companiile din sectorul public european în procesul de inovație. Prin dezvoltarea platformei educaționale EPALE, lansată la nivelul Uniunii Europene, Tremend susține educația, creând o comunitate europeană diversă, deschisă participării profesioniștilor din domeniul învățării adulților, inclusiv educatorilor și formatorilor.

 

Ca partener tehnologic pentru dezvoltarea soluției eTwinning, comunitatea școlilor din Europa, Tremend susține personalul didactic care activează în școlile din țările europene să colaboreze, să demareze proiecte și să facă schimb de informații prin intermediul platformei în care sunt înscrise peste 860.000 de cadre didactice, peste 213.551 de școli și 113.530 proiecte. 

 

Totodată, se implică în modernizarea și alinierea la ultimele trenduri a activităților de predare online și formare profesională, în special în această perioadă a pandemiei de Covid-19, prin construirea platformei School Education Gateway, a Comisiei Europene.

 

Tremend a continuat, de asemenea, investițiile în R&D, o direcție pe care o va păstra și în perioada următoare. De curând, a lansat proiectul de cercetare HumanoID, în parteneriat cu Universitatea București, sprijinind companiile în simplificarea procesului de cunoaștere și validare a identității unui client sau utilizator fără a fi nevoie de prezența sa fizică și lucrează la proiectul de cercetare Graphomaly, alături de Universitatea Politehnica București și Universitatea din București,  o soluție bazată pe Inteligența Artificială pentru detectarea riscurilor și a anomaliilor din tranzacțiile financiare. 

 

Compania de dezvoltare de software a fost inclusă, anul acesta, în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA pe primul loc în rândul firmelor din România și a apărut, pentru a patra oară consecutiv, în topul FT 1000 Europe’s Fastest Growing Companies. De asemenea, în anii trecuți a intrat, de două ori, în topurile Deloitte Fast 50 Central Europe, al celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune și de două ori INC. 5000 Europa, clasamentul companiilor cu cea mai mare creștere. 

 

Despre Tremend

Tremend are 15 ani de experiență în furnizarea de servicii de software engineering și consultanță și a implementat peste 700 de proiecte de anvergură pentru companii de top din sectoare precum telecom, finanțe, bănci, auto și servicii medicale. Compania folosește ultimele tehnologii ale momentului, de la AI și Machine Learning, la IoT și Microservicii. În 2020, Tremend a fost inclusă în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA, pe primul loc în rândul firmelor din România și a apărut, pentru a patra oară consecutiv, în FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies. De asemenea, în anii trecuți a intrat, de două ori, în topurile Deloitte Fast 50 Central Europe, al celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune și de două ori INC. 5000 Europa, clasamentul companiilor cu cea mai mare creștere. 

Compania de consultanță și dezvoltare de software are două sedii în România, în București și în Brașov, și birouri în Atlanta (USA), Bruxelles (Belgia) și Londra (UK). 

 

Mai multe informații sunt disponibile pe www.tremend.com.

DATE DE CONTACT

Nume: Claudia Popa
Functie: Senior Marketing Specialist
Email: claudia.popa@tremend.com
Telefon: 212237700
Website: http://www.tremend.com/
Cuvinte cheie: tremend, deloitte

Alte Comunicate de presa de 278 :