Tu stii cum se produce tabla neagra comercializata de Marola?

Despre tabla neagra

Magazinul online de materiale de constructii Marola vinde tabla neagra la preturi speciale. Materialele vandute aici sunt produse in conformitate cu toate cerintele pietei existente. Tabla  de aici beneficiaza de toate standardele internationale speciale, cum ar fi indoirea, deformarea, taierea cu laser si sudarea.

Sugestia Marola: Atunci cand achizitionati materiale de constructie pentru anumite proiecte, este foarte important sa intelegeti diferenta dintre tipul de materii prime utilizate pentru fabricarea acestora, tipul de laminare utilizat pentru producere si calitatea principala.

Care sunt proprietatile de baza?

Tabla neagra ofera o eficienta foarte buna si o rezistenta mare la tractiune. De asemenea, are o ductilitate destul de buna si este potrivit pentru procesele de sudare continua.

Desigur, pentru elementele in care grosimea, rezistenta si capacitatea de formare sunt cele mai importante elemente, tabla este alegerea ideala.

Aceste panouri de tabla neagra sunt utilizate in mod obisnuit in constructii generale, pentru constructii de echipamente industriale, constructii navale, piese auto neexpuse si piese pentru electrocasnice. Poate fi folosit si pentru obtinerea pieselor feroviare, pentru fabricarea cazanelor si a altor recipiente sub presiune, pentru producerea de vase si pentru alte aplicatii structurale.

Tu stii cum se obtine acest material denumit tabla neagra de la Marola?

Procesul de laminare la cald: Prin acest proces special de laminare la cald, se pot obtine materiale foarte moi, in special nu fragile, dar foarte rezistente. Tablele sunt utilizate in mai multe domenii diferite, datorita caracteristicilor lor speciale. Tabla poate fi folosita ca materie prima pentru fabricarea sudarii, a componentelor feroviare sau a componentelor structurale metalice. Tabla este folosita, de asemenea, pentru a construi containere si nave. Numeroasele domenii in care sunt utilizate tablele confirma calitatile lor speciale si dovedesc clar eficienta lor.

Un lucru foarte important de mentionat este intensitatea ridicata.

Rezistenta mare a tablei este atribuita otelului (materia prima pentru productia de tabla) si depinde, de asemenea, de procesul de productie, inclusiv de procesul de laminare la cald. Prin urmare, prin incalzirea otelului la o temperatura extrem de ridicata si prin rulare si presare, se poate obtine o rezistenta adecvata pentru tabla neagra.

Tot datorita procesului de productie, materialul este foarte flexibil. Acest lucru ii permite sa reziste foarte bine la socuri mecanice fara a se rupe. In mod similar, are o culoare neagra oferindu-i un aspect unic si special.

Nume: Marola
Functie: Magazin online