Urban Blues Fest vine la The Pub Universităţii în weekendul 15-17 aprilie 2022

Pandemia nu mai stă în calea evenimentelor muzicale și a fanilor care își doresc să se bucure de concerte de calitate. The Pub Universității declară deschis la blues și jazz, odată cu ediția de primăvară a Urban Blues Fest, eveniment ce va avea loc în perioada 15-17 aprilie 2022, Blvd. Regina Elisabeta 9, București.

Pub-ul elegant din punctul zero al Bucureștiului care ne-a obișnuit cu concerte live în fiecare săptămână și care susține muzica de calitate, aduce la Urban Blues Fest un nou concept de festival de blues, care își dorește să ajungă la cât mai mulți fani ai bluesului, din toate generaţiile, la muzicieni, prietenii acestora şi toți cei interesaţi de această bogată zestre muzicală.

„Este o iniţiativă privată, demnă de una statală, cu bătaie lungă, pentru câteva zeci de ediţii, petrecută în centrul Bucureştiului, la Universitate, într-o ambianţă unică, cu prestanţă şi responsabilitate. Ţelul acest festival este de-a atrage spectatorii şi muzicienii de partea adevărată a istoriei şi a progresului bluesului peste vreme, prin recitaluri artistice originale, de valoare şi cu relevanţă pentru obiectivul propus,” a declarat Radu Lupașcu, event manager.

Prima zi, vineri 15 aprilie 2022, va conţine trei recitaluri cu teme jazz blues: Blues Side of Jazz Guitar, Gypsy Jazz şi The Jazz Age, headlineri fiind deja cunoscuții Alex Man Trio şi Emil Bîzgă Quintet. Înaintea fiecărei concert spectatorii se vor bucura de o incursiune în istoria jazz-ului menită să aducă evenimentului și o zonă educativă.

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, protagoniștii serii și cei care vor oferi participanților posibilitatea de a simți libertatea bluesului, în trei forme artistice diferite, vor fi:

1.    Storytellers – Marcian Petrescu şi Mihai Tacoi – Blues mai aproape de rădăcini;

2.    Kinledin – Pădurariu – Cătană – Un trio blues progresist avangardist din Timişoara;

3.    Baicea Blues Band – Power & fusion blues-rock, experienţa face diferenţă.

Ultima zi a festivalului Urban Blues Fest @The Pub, 17 aprilie 2022, este Blues guitar & Party night. Tinerii liceeni clujeni, de la Green Onions Experience, vor avea bucuria de-a deschide o seară fulminantă care va încheia perfect trei zile de muzică bună, relaxare și fericire auditivă.

Singura chitaristă de blues din România, Roxana Stroe, şi Foxy Lady Band ne vor ambienta spaţiul sonor cu incursiuni rafinate din arealul jazzy blues-rock, pentru ca Stones Free – adică Florin Ochescu, Alex Tomaselli şi Sorin Cioargă, să ne încărce energetic cu excelenţa artistică a power blues-rockului.

Mai mult de atât, momentul cheie va fi marcat de (re)întâlnirea cu trupa Nightlosers, inventatorii bluesului ardelenesc, exportat în toată lumea.

Jimi El Laco, Géza Grunzó, Luci Ştain Pop, Naşu Purcărin, Péter Attila şi Hanno Hoefer vor încheia apoteotic prima ediţie a unui festival original, cu 100% prezenţă românească, creat pentru educaţia, bucuria şi confortul fanilor bluesului din Bucureşti.

Biletele pot fi achiziționate online din rețeaua ambilet.ro și din locație.

Abonamente sunt disponibile online exclusiv prin www.AmBilet.ro 👉 https://www.ambilet.ro/tc-events/urban-blues-fest-spring-edition/.

Important! Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).

Te rugăm să ai acest document la tine, împreună cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificării documentelor la intrare.

Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.

Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.

Urban Blues Fest este un proiect marca artasunetelor.ro.

Parteneri media: contacteculturale.ro, Zile şi Nopţi, Loudcity FM, artasunetelor.ro.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Romanita Oprea
Functie: PR Consultant
Email: romanitza@gmail.com
Website: https://www.facebook.com/events/1106054923516065

Cuvinte cheie:

Urban Blues Fest 2022, festival, 15-17 aprilie 2022, blues, jazz, concerte, muzica romaneasca, Radu Lupascu, The Pub Universitatii, Bucuresti, ambilet.ro

Alte Comunicate de presa de Romanita Oprea:

Pandemia nu mai stă în calea evenimentelor muzicale și a fanilor care își doresc să se bucure de concerte de calitate. The Pub Universității declară deschis la blues și jazz, odată cu ediția de primăvară a Urban Blues Fest.
„Magia de acasă” este noua platformă de comunicare a hipermarketului cora în România, parte a demersului strategic global de repoziționare a brandului.
Cele mai mici comisioane de pe piață pentru tranzacții realizate cu carduri Visa sau Mastercard or via Apple Pay și Google Pay nu mai sunt rezervate doar marilor comercianți.
Liderul global al pieței de lifestyle de lux, grupul Quintessentially anunță cu bucurie extinderea în Europa Centrală și de Est.
Romanian Business Consult devine acționar unic al companiei ROPECO București, consolidându-și astfel poziția de lider integrator IT.