Usi sectionale pentru inchiderea spatiilor din hale industriale

Mediul industrial se bazeaza  pe viteza si eficienta, iar daca muncitorii sunt nevoiti sa piarda perioade lungi de timp cauzate de usi industriale lente, aceasta poate afecta cu adevarat intregul mod de functionare al afacerii.

Din fericire, usile industriale sectionale de inalta calitate comercializate de Paticlic SRL sunt construite cu viteza in minte, tocmai pentru a ne asigura ca personalul se poate deplasa rapid in depozite fara intreruperi.

Usile industriale, cum ar fi cele din depozite, trebuie sa reziste traficului greu si tratamentului dur, trebuie sa indeplineasca multe cerinte de performanta. Ne-am construit o reputatie solida in sectorul industrial datorita cunostintelor aprofuntate, constientizarea nevoilor clientilor si livrarea a ceea ce este promis.

Usile furnizate sunt de cea mai buna calitate si se incadreaza in limitele bugetelor pentru a permite o instalare sigura si durabila la un cost rezonabil. Mergem mai departe decat multe companii de usi industriale –  oferim un serviciu de gestionare totala pentru a acoperi toate aspectele, de la consultanta initiala pana la instalare, de la intretinere la reparatii de urgenta.

Atractive si usor de manevrat, cu geam sau panouri, usile pentru hale industriale asigura durabilitate in functionare si o usurinta exceptionala in utilizare pentru toate activitatile din zonele industriale si comerciale, garantata prin teste.

Sunt alegerea perfecta pentru toti utilizatorii care au nevoie sa-si optimizeze spatiul de depozitare, in special in timpul fazelor de incarcare si descarcare a marfurilor.

In ceea ce privește instalarea, materialele folosite sunt concepute si personalizate pentru o gama larga de dimensiuni – aceasta le face o alegere populara pentru intreprinderile care nu pot instala anumite tipuri de usi datorita spatiilor care impun  anumite structuri.

Eficienta energetica este, de asemenea, un factor major atunci cand vine vorba de utilizarea unei usi sectionate, iar materialele compozite functioneaza bine ca izolatie termica. In mediile de depozitare unde spatiul interior este limitat,  usile ocupa foarte putin spatiu. Acest lucru este ideal atunci cand vehiculele trebuie sa intre si sa paraseasca incinta in intervale regulate.

Avand in vedere toate aceste avantaje de performanta, proiectarea trebuie, de asemenea, luata in considerare, o usa cu sectiuni verticale poate fi furnizata intr-o gama de culori diferite. Componentele fiecarei usi pot fi „finalizate” in fabrica, astfel incat pana la instalare nu mai este necesara o lucrare decorativa suplimentara.

Oferta noastra referitor la activitatile ce tin de domeniul industrial se extine si catre furnizarea de solutii pentru protectia antiincendiu.

Usile metalice rezistente la foc ofera functionalitati sporite de combatere a incendiilor si pot impiedica raspandirea focului in celelalte parti ale cladirii. Usile antifoc pot rezista la temeraturi inalte de la 30 pana la 160 minute.

Desi scopul principal al utilizarii usilor este protejarea diferitelor puncte de iesire, scari sau coridoare de iesire, acestea sunt de asemenea utilizate pentru a separa cladirea in diferite zone de siguranta sau in anumite zone de evacuare.

Nume: Ciurea Laurentiu
Functie: Administrator