Vanotek, Narcotic Sound și Control Room lucrează cu 20 de copii din Vișeu de Sus la compunerea melodiei orașului

Astfel, între 25-27 iulie, producătorii și compozitorii de top lucrează intens cu cei 20 de tineri pentru a compune melodia orașului Vișeu de Sus, pe care adolescenții o vor cânta pe scena evenimentului ce sărbătorește Zilele Orașului.

Cei trei producători prezenți la workshop nu au fost aleși întâmplător, ci în urma rezultatelor pe care aceștia le au în industria muzicală; Vanotek este dj-ul și producătorul care ține primele locuri în topurile din străinătate cu piesele lui, Narcotic Sound a compus hituri cântate de Andra, Alexandra Stan, Marius Moga și mulți alții, plus Control Room, compozitorii care au peste 10 ani de experiență în muzică și care au scris piese pentru Hi-Q în trecut, iar acum activează alături de Lora.

Workshop-ul de muzică organizat de către Primăria Orașului, Consiliul Local, Centrul Cultural-Social Vișeu de Sus și Neverland Place oferă copiilor oportunitatea de a vedea ce înseamnă munca și dedicarea pentru compunerea unei piese, dar și cum se desfășoară activitatea într-un studio muzical.

Mai mult, la evenimentul Zilele Orașului Vișeu de Sus de pe 28 și 29 iulie vor urca pe scenă Ruby, Narcotic Sound, Vanotek, Nicole Cherry și bineînțeles artiști din folclor, precum Ansamblul folcloric Vișeul, Ansamblul folcloric Tileguța, Ansamblul Prislopul – Fratii Stetco, Bogdan Timis, Silvia Timis, Andreea Cozneac, Anița Doja-Tomoiagă, Nița Năsui, Maria Homei Costea, Voichița Nemeș-Andreica, Anghelina Timiș.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Nistor Diana:

Vanotek, Narcotic Sound și Control Room și-au mutat studioul de muzică de la București la Vișeu de Sus pentru trei zile, unde interacționează cu 20 de copii înt