Vara, infectiile intime feminine sunt mai dese. Cum le prevenim.

In luna iunie produsul Floral’aise se gaseste in farmacii cu o reducere de 20%, iar doamnele si domnisoarele vor putea afla mai multe despre beneficiile acestuia din campania de comunicare prin continut care are in centru o serie de emisiuni online ACC Media Channel (www.accmediachannel.ro).
Campania de educare pentru sanatate isi propune sa atraga atentia asupra importantei lactobacililor (bacteriile bune care creaza un biofilm protector la nivelul mucoasei vaginale si asigura pH-ul optim necesar pentru protectia in fata diferitilor agenti patogeni) si a vitaminei A (esentiala pentru sanatatea musoaselor si a tesuturilor si, prin urmare, si pentru sanatatea mucoasei vaginale, mentinandu-i elasticitatea, troficitatea si integritatea). Toate acestea sunt aspecte abordate de profesionistii in domeniul sanatatii invitati in cadrul emisiunilor de sanatate ACC Media Channel.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Email: office@arenacommunications.ro
Telefon: 0720031027
Website: www.floralaise.ro

Cuvinte cheie:

Floral'aise, Biessen Pharma, flora vaginala, infectii vaginale, sanatate intima, sanatate feminina, lactobacili, vitamina A, emisiuni de sanatate, ACC Media Channel

Alte Comunicate de presa de Cecilia Caragea:

Vara, infectiile vaginale sunt mai dese. Cauzele si masurile preventive pentru infectiile intime vor fi in centrul campaniei derulate de Floral'aise, produs din portofoliul Biessen Pharma, care mentine echilibrul florei vaginale si previne disconfortul intim.