Veracomp anunta pana la 6 luni de gratuitate pentru solutiile profesionale de colaborare la distanta

LifeSize ofera pentru orice organizatie sau companie care nu a mai folosit solutiile sale pana in prezent posibilitatea de a utiliza GRATUIT soluții profesionale de colaborare video si de a crea un numar nelimitat de conturi, in urmaroarele 6 luni, ceea ce va permite ca interactiunile fizice sa fie transferate in mediul digital prin sesiuni video/audio. Masuri similare au anuntat si oficialii Yealink si ClearOne.

«In contextul amenintarii actuale cu coronavirus, munca de la distanta si intalnirile online au devenit o solutie preferata de multe organizatii. Soluțile din portofoliul Veracomp asigura o comunicare eficienta, intalniri si interactivitate in cloud. Ca atare, sunt solutii perfecte pentru birouri, scoli si asociatii», declara Dan Rotaru, Brand Manager Comunicatii Unificate. «Subliniem ca solutiile de colaborare audio-video sunt oferite GRATUIT, sunt extrem de usor de instalat si nu implica eforturi sustinute din partea echipelor IT

Astfel, in urmatoarele luni, Veracomp Europe va sustine companiile si institutiile in initiativa de acces gratuit la solutiile de colaborare video din portofoliul sau, care asigura:

  • Intalniri intre pana la 25 de participanti pe baza unui ID personal
  • Un numar nelimitat de intalniri virtuale – intre angajati sau alte tipuri de participanti (ex : profesor-elev) pentru a mentine colaborarea dintre membrii echipei si a permite desfasurarea activitatilor de la distanta
  • Intalniri pe baza de colaborare video fara limita de durata, pentru sesiunile video 1:1
  • Apeluri voce, video, mesagerie instanta
  • Tabla interactiva, distribuire de fisiere
  • Suport webRTC, SIP, H.323

Veracomp, distribuitor exclusiv pentru LifeSize, Yealink si ClearOne in Romania isi anunta angajamentul de a oferi, in urmatoarele luni, prin specialistii sai in comunicatii unificate, consultanta si suport gratuit responsabililor IT din institutiile si companiile care vor alege sa utilizeze aceste solutii de colaborare video. In acest sens, distribuitorul a deschis o linie speciala pentru suport colaborare la distanta: (004) 376.201.212. Suportul si cererea de acordare a licentelor gratuite sunt posibile si via e-mail la: dan.rotaru@veracomp.ro. Link-urile pentru download GRATUIT sunt disponibile pe pagina distribuitorului.

DATE DE CONTACT

Nume: Aurelia Butolo
Functie: Digital Specialist
Email: aurelia.butolo@caruselconsulting.ro
Telefon: 727789820
Website: https://www.veracomp.ro/solutii-veracomp/comunicatii-unificate/videoconferinta
Cuvinte cheie: veracomp, solutii videoconferinta, colaborare video

Alte Comunicate de presa de 415 :