Veracomp – centru de examinare autorizat Red Hat in Romania

Pe durata a jumatate de zi, reprezentantii Red Hat si Veracomp au expus cele mai importante avantaje pe care Red Hat le ofera prin programele de parteneri, cat si oportunitatile educationale si de marketing pe care aceste programe le promoveaza.

«Prin insasi esenta solutiilor sale, Red Hat este un producator care se bazeaza pe comunicarea si colaborarea echipelor. Veracomp, la randul sau se bazeaza integral pe succesul partenerilor sai, ca atare – pentru noi – sa ne educam si sa oferim oportunitati de dezvoltare partenerilor constituie prioritati strategice» declara Alina Ovedenie, Red Hat Business Unit Manager, Veracomp.

RED HAT PARTNERS DAY a fost onorat cu prezenta a peste 30 de participanti, reprezentanti ai companiilor IT partenere Red Hat. Evenimentul s-a bucurat deopotriva de prezenta reprezentantilor din partea producatorului si a distribuitorului si a fost structurat pentru a acoperi toate aspectele importante ale programelor Red Hat dedicate partenerilor sai: Partner Enablement Program, Training Program, Marketing Program, Red Hat Reinforcement Program Policy.

Cu ocazia evenimentului s-a comunicat oficial si faptul ca, incepand din 2020, Veracomp a devenit centru de examinare autorizat Red Hat in Romania.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat in Romania din 2017. In prezent distribuitorul dispune de resurse dedicate (presales si sales) cat si de infrastructura necesara pentru a sustine reteaua de parteneri Red Hat din Romania.

DATE DE CONTACT

Nume: Aurelia Butolo
Email: aurelia.butolo@caruselconsulting.ro
Telefon: 727789820
Website: www.veracomp.ro
Cuvinte cheie: veracomp, centru de examinare, red hat, romania

Alte Comunicate de presa de 415 :