Vezi aici adevarul despre reflexoterapie! Care sunt avantajele?

Detalii generale despre procedura de reflexoterapie

Metoda de masaj numita reflexoterapie este o metoda manuala de tratament utilizata pentru a promova vindecarea si sanatatea, iar terapeutul o poate folosi in aproape orice situatie.

Schimbul de informatii despre terapia de masaj si reflexoterapie, astfel incat oamenii sa inteleaga cum sa se vindece si sa incurajeze utilizarea acestor tehnici de baza ale terapiei manuale il gasesti aici. Vei fi infomrat astfel incat sa alegi si tu cea mai buna porcedura pentru tine.
reflexoterapie
O revizuire a studiului de caz ilustreaza utilizarea sigura si eficienta a terapiei de masaj si a reflexologiei si familiarizeaza clientul care este interesat cu componentele evaluarii si practicii.

Care sunt beneficiile acestei proceduri?

Aceasta metoda conventionala de tratament poate fi ajustata si personalizata in functie de nevoile pacientului, iar beneficiile sale include mai mlte aspecte precum cele din lista urmatoare:

  1. Reduceti tensiunea,
  2. Reduceti stresul si anxietatea,
  3. Amelioreaza temporar durerea suparatoare,
  4. Ajutati la rezolvarea problemelor de somn insomnie si tulburari,
  5. Stimulati sistemul nervos si curatati caile de energie.

Unde se aplica acest tip de masaj?

Masajul medical prin reflexoterapie este o metoda de tratament caracterizata prin frecarea mainilor, degetelor si a coatelor pentru a masa si manipula pielea si tesuturile profunde (muschi, ligamente, tendoane). Scopul masajului medical este de a declansa capacitatea de auto-reparare a organismului prin cresterea circulatiei sanguine a muschilor, cresterea aportului de nutrienti al celulelor pentru a atinge scopul regenerarii, restabilirea muschilor si accelerarea procesului metabolic din organism. Nu in ultimul rand, masajul medical prin reflexoterapie poate fi folosit pentru ameliorarea durerii.

Talpile picioarelor si palmele reprezinta harta intregului corp. Prin masarea punctelor de reflexie, actioneaza direct asupra tuturor organelor, sistemului nervos si sistemului hormonal, stimuland si imbunatatind astfel intregul corp si structura mintii.

Prin urmare, reflexoterapia este benefica pentru intreaga problema de sanatate! Vino la Fysiogand sa te programezi si tu la o sedinta benefica pentru organismul tau!

DATE DE CONTACT

Nume: FYSIOGAND
Functie: FYSIOGAND
Email: office@fysiogand.ro
Telefon: 727679670
Website: http://www.fysiogand.ro/
Cuvinte cheie: reflexoterapie

Alte Comunicate de presa de 810 :