VisionApartments cumpara fostul Hotel Ramada Majestic Bucuresti. O noua locatie emblematica in centrul Bucurestiului, cu 111 camere.

București, 10.03.2021 – VISIONAPARTMENTS a semnat azi acordul de cumpărare a fostului Hotel Ramada Majestic București. Proprietatea situată pe Calea Victoriei, într-o zonă emblematică din punct de vedere turistic, are 111 camere dispuse pe 5 etaje și oferă o varietate de facilități adiționale.

Anja Graf, CEO și Președinte al VISIONAPARTMENTS, anunță achiziția cu succes a fostului Hotel Ramada Majestic București: “Cu ajutorul Ernst & Young România și al firmei de avocatură Radu și Asociații, VISIONAPARTMENTS a reușit să finalizeze această tranzacție comercială importantă în București. Suntem foarte entuziasmați de această achiziție. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS și în planurile noastre de expansiune.”  Fostul proprietar reprezentat de Țuca Zbârcea & Asociații și Special Properties, brokerul exclusiv al vânzătorului, sunt încântați să transmită această proprietate istorică generației următoare.

Hotelul istoric are 111 camere și 450 m2 spațiu pentru evenimente, format din 6 săli de meeting, care pot acomoda până la 300 de invitați. O sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, precum și un bar, un restaurant și un centru de afaceri, toate fac parte din această proprietate unică. Hotelul a fost construit în 1920 și este situat în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei. Este o cazare ideală atât pentru cei care vin în interes de afaceri, cât și pentru turiști, oferind acces imediat la magazine, restaurante, afaceri și multe altele. Principalele atracții din apropiere includ Muzeul Național de Artă, Muzeul Național de Istorie a României, Ateneul Român și Teatrul Național București. 

 

Despre VISIONAPARTMENTS

VISIONAPARTMENTS este specializată în închirierea de apartamente elegante, mobilate și cu servicii incluse, din întreaga lume. Înființată în Elveția în 1999, compania a crescut rapid de la un start-up la lider pe piața elvețiană, cu prezență internațională. Astăzi, VISIONAPARTMENTS oferă soluții personalizate de locuire temporară în peste 850 de locații business din întreaga lume.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de June Communications:

În ultimii 2 ani, industria financiară globală a trebuit să se adapteze constant la ritmul rapid al digitalizării forțate determinat de pandemia COVID-19. A trebuit să depășească o mulțime de provocări: o trecere imediată la plăți fără contact, o nevoie severă
ORO, cel mai recent sortiment, conține o fuziune tropicală de mango și guava, cu adaos de cafeină naturală extrasă din planta de Guayusa.
Tarfin, liderul regional din domeniul finanțărilor în agricultură (agri-fintech) anunță intrarea pe piața din România.
Waterdrop lansează în România prima colecție în ediție limitată dedicată sportivilor și persoanelor pasionate de un stil de viață activ.
Singurul asigurator agricol specializat din România, Agra Asigurări, a anunțat   lansarea celei mai moderne polițe de asigurare dedicate fermierilor care vor să își protejeze munca împotriva secetei.