Viteză, precizie și forță: peste 44 000 de oameni au asistat în weekend la Romexpo la un show total

Cascadorii riscante, derapaje controlate și demonstrații de forță au fost ingredientele unui weekend plin de adrenalină. În premieră în România, vicecampionul mondial la trial moto, Julien Perret, a creat momente dramatice, îmbinând precizia milimetrică a stunt-urilor moto cu umorul de situație, spre deliciul audienței care-a intrat în joc. Au fost aplauze furtunoase, cu respirația tăiată, pentru campionii de drift Adrian Liviu Băluț (RO), Cosmin Ciontu (RO), Silvio Gotsev (BG), Ștefan Mladenov (BG) și Florin Costea (RO), care-au făcut un adevărat spectacol pe circuit. Raya Goranova (BG) a demonstrat că femeile pot face față cu brio în lumea motorsportului, reușind derapaje impecabile, care i-au impresionat pe toți cei prezenți.

 

Legendarul Hercule s-ar fi simțit în inferioritate la ATBS: colosul Vlad Leahu și echipa sa de Strongmen (Iulian Moțoc, Gabriel Păun, Srieh Mutasem, Ioan Alexandru Cristolovean) au oferit un spectacol de forță nemaiîntâlnit. Răsturnări de anvelope de 400 kg, îndreptări cu peste 300 kg, camioane de 14 tone deplasate pe o distanță de 30 de metri în doar 21 de secunde, au fost doar câteva dintre performanțele lor de-a dreptul supraumane. Iulian Moțoc nu a fost mai prejos, reușind să țină în frâu două mașini de competiție care au demarat în direcții diferite.

 

Mașini tunate de toate felurile au constituit deliciul privitorilor. Pasionații de motoare și tehnologie auto au avut parte de un spectacol vizual de excepție, cu peste 100 modele recondiționate și accesorizate până la cele mai mici detalii.

 

„Auto Total Business Show, evenimentul anului în business și tehnologie auto, a atras peste 44 000 vizitatori peste week-end. Au fost două zile de discuții inspirate și prezentări inovatoare, unde profesioniștii din industria reparațiilor auto au avut oportunitatea să se conecteze, să învețe și să descopere noutăți de interes. Workshop-uri practice și prezentări de cazuri de succes au oferit participanților perspective valoroase și soluții aplicabile la provocările curente ale industriei” declară Gabriel Zane, Director Marketing, AD Auto Total.

 

Ne puteți urmări pe:

https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow

https://www.instagram.com/atbs.ro/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Auto Total Business Show, drift, strongman, auto, moto trial

Alte Comunicate de presa de Tănasă Mirela:

Bătălie strânsă între cei mai iscusiți reparatori auto din România: încep înscrierile la concursul național Mecanicul Anului!
Peste 44 000 de împătimiți ai volanului și pasionați de tehnologie auto au asistat în weekend-ul 10-11 iunie, la ATBS, la un spectacol total, unde piloți și atleți de excepție au dat tot ce-au avut mai bun din ei în materie de viteză, precizie și forță.
Au mai rămas mai putin de două săptămâni până ce Romexpo va gazdui Auto Total Business Show (ATBS). e 10 și 11 iunie, pasiunea pentru mașini prinde viață la cel mai așteptat eveniment automotive al verii!
Platforma de terapie online Hedepy atrage o nouă investiție de 2,15 milioane EUR cu care își va extinde serviciile în continuare în Europa și dezvoltă tehnologia din spatele platformei.
Auto Total Business Show (ATBS) încinge asfaltul de la Romexpo în acest weekend.