Zi de zi Aducem Asia mai aproape de tine: CHOPSTIX începe o nouă poveste în Craiova

Al 22-lea restaurant CHOPSTIX din România

 

Și în 2023, CHOPSTIX și-a propus să continue misiunea de a aduce Asia mai aproape de iubitorii de preparate delicioase din această zonă. Locația proaspăt deschisă în Craiova, la Electroputere Parc, este prima din acest oraș și a 22-a din portofoliul CHOPSTIX Ready to Box care s-a extins în orașe precum București, Ploiești, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Galați și Timișoara.

 

Savuroasele Snack Box-uri, Noodles, Rice, Chicken, Beef sau Veggies, dar și de meniurile speciale pentru cei mici, produse deja celebre din gama CHOPSTIX au devenit rapid subiectul pe buzele tuturor celor care au pășit în noul restaurant din Craiova.

 

”Un nou an, o nouă provocare CHOPSTIX. Ne-am dorit încă de la început să aducem Asia mai aproape de toți românii cu preparatele din portofoliul nostru culinar. Dragostea pentru produsele noastre, feedback-ul și mai ales fidelitatea acestora ne-au ajutat să ne atingem target-ul propus. Și în acest an vom continua să preparăm produsele noastre cu aceeași atenție ca până acum. De la selecția celor mai potrivite ingrediente până la construirea celor mai delicioase preparate”a spus Carmen Vochin, reprezentant CHOPSTIX.

 

Who’s ready to Noodle up?

 

Pentru cine nu a ajuns încă la restaurant, noul CHOPSTIX se află în zona de food court din Electroputere și te așteaptă cu toate hero producturile din gama sa: Ramen cu vită, pui cu ciuperci, delicioasele box-uri fresh sau deserturi specifice Asiei.

 

Iar dacă nu ne vizitezi, nu uita că poți alege Gustul Asiei printr-un singur click distanță din confortul casei tale prin aplicațiile de delivery ale partenerilor noștri de livrări.

 

Te așteptăm în Electroputere Parc să descoperiți întregul meniu CHOPSTIX!

Ne vedem acolo!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Începând cu data de 6 Decembrie, ParkLake se transformă în Santa’s Town, o expoziție interactivă cu o varietate de activități distractive pentru cei mici, unde spiritul Crăciunului se întâlnește cu noile tendințe în tehnologie.
Pe 22 decembrie, scena Sălii Palatului din București devine locul în care sunetul muzicii clasice se întâlnește cu magia sărbătorilor de iarnă.
Cei aproximativ 100 de copii cu dizabilități ocrotiți de Asociația CONIL, elevi ai Școlii incluzive CONIL, se bucură acum de aniversări și mai delicioase grație colaborării ONG-ului cu Angeline Cake Boutique, unul dintre cele mai importante branduri românești