Zmeur The Latham – Productivitate crescuta, fructe foarte mari si gustoase

Cauti un soi de zmeura care sa produca fructe mari, cu aspect comercial? Vrei un soi care sa nu-ti dea batai de cap si care sa nu necesite tratamente costisitoare? Mizezi pe rezistenta soilui la inghet si daunatori? Pentru toate acestea exista un singur nume: The Latham

Considerat unul dintre cele mai profitabile soiuri de zmeura, The Latham este o alegere inspirata, care asigura recolte bogate si fructe aspectuoase, cu gust bun. Este un soi ce se adapteaza usor din punct de vedere climatic, putand fi crescut atat in zonele inalte cat si in cele joase ale tarii.

Foarte important: prezinta rezistenta genetica la complexul de boli ale sistemului radicular. Tot la capitolul rezistenta, zmeur The Latham suporta foarte bine temperaturile extrem de scazute, dar si pe cele caniculare, de vara. Indiferent de vreme, The Latham produce fructe mari si foarte mari, cu un gust deosebit.

Iata ce trebuie sa stii despre unul dintre cele mai apreciate soiuri: zmeur The Latham

Ce anume cauti la un soi de zmeura? Rezistenta la schimbarile bruste de temperatura? Productivitatea soiului? Aspectul perfect al fructelor? Gustul? Raspunsul este simplu: Toate acestea la un loc. Greu de gasit soiul prefect? Nicidecum!

The Latham este un soi de zmeura perfect pentru toate zonele climatice, pentru toate tipurile de sol si pentru toate gusturile, fie ele si unele… comerciale.

Caracteristici

Planta este viguroasa cu tulpini erecte, drojeneaza puternic si nu are nevoie de sustinere suplimentara. Tulpinile ajung sa masoare in inaltime 2 metri, sunt erecte. Prezinta ghimpi.

Formeaza fructe de dimensiuni mari si foarte mari, de culoare rosu intens, prezinta drupeole mari, de calitate foarte buna, desprindere semi-usoara, forma conica.  Inflorirea este tardiva. Se matureaza la sfarsitul lunii iunie, inceputul lunii iulie, cand poate fi cules din doua in doua zile, timp de aproximativ 45 de zile. Frunzele sunt mari cu 3 sau 5 lobi. Inflorescentele sunt lungi, rasfirate cu pedunculii fructelor rosiatici

Este un arbust fructifer deosebit, ce poate creste atat in gradini, cat si in spatii special amenajate, pe suprafete mari.Rezista foarte bine la manipulare si transport. Datorita aspectului placut, fructele pot fi comerializate, expuse la raft.

Are pretentii scazute fata de sol (poate creste si pe solurile cu aciditate mai ridicata), ofera randament bun in fiecare an, necesita minime procedee de intretinere (tunderea de primavara).

Fructele soiului de zmeur The Latham sunt suculente, parfumate, bogate in arome. Predomina gustul dulce, motiv pentru care, fructele sunt ideale in deserturi de orice tip, de la cele de cofetarie pana la cele pregatite acasa. Zmeura de la soiul  The Latham se poate utiliza in prepararea prajiturilor, dulceturilor, gemurilor, sucurilor naturale. Fructele pot fi consumate proaspete, dupa congelare sau semi-preparate.

Soiurile de zmeura nu se achizitioneaza decat de la furnizori autorizati. Astfel, ai garantia ca soiul este productiv si bun. SC STRONGBERRY SRL iti pune la dispozitie zmeur The Latham, zmeura The Latham, drajoni zmeur The Latham la preturi avantajoase, din pepiniera proprie. Firma detine autorizatie de producere, prelucrare si comercializare a materialului saditor. Comenzile se pot face si online, cu ajutorul unui singur click, iar livrarile se efectueaza in toata tara.

DATE DE CONTACT

Email: office@strongberry.ro
Telefon: 724
Website: https://strongberry.ro/
Cuvinte cheie: zmeur The Latham,zmeura The Latham

Alte Comunicate de presa de 206 :