Zmeura Opal, profit cat ai zice…zmeura!

Plantatia de zmeur cunoaste o continua dezvoltare, fiind o sursa excelenta de profit pentru pasionati si nu numai. Mai mult, aceasta poate deveni o adevarata industrie, capabila sa produca cifre mari de afaceri, daca ii se acorda atentie si este sudiata in detaliu.

Cauti o idee de afaceri? Plantatia de zmeur este o varianta! Pentru inceput ai nevoie de un furnizor care sa-ti puna la dispozitie drajoni de calitate. Apoi este necesar un teren adecvat, bine pozitionat. Nu in ultimul rand, trebuie sa ai accesul la informatii complete. Cu aceste trei elemente la indemana, profitul se obtine cat ai zice…zmeura!

Pentru a pune bazele unei plantatii de zmeura, solul trebuie sa fie nisipos- argilos, bine drenat, ferit de vand si bine luminat. Trebuie sa ai accesul la un material organic de calitate si la o sursa de apa. Restul… creste de la sine. Cat despre partea teoretica, informeaza-te in detaliu si ia cele mai bune decizii pentru o productivitate crescuta.

Alegerea soiului de zmeura ideal, o bataie de cap? Daca esti in cautarea unui soi productiv, deloc pretentios si rezistent la oscilatiile de temperatura, iti recomandam drajoni zmeur Opal, zmeura Opal, zmeur Opal. Fructele sunt suculente si parfumate. Au un aspect comercial si sunt rezistente la manipulare.

Zmeur Opal, alegerea profesionistilor!

Succesul unei plantatii de zmeura consta in alegerea corecta a soiului. Chiar daca pare o munca dificila, dat fiind numarul mare de soiuri existente pe piata, alegerea zmeurei care sa-ti incante gustul si sa-ti sporeasca profitul, este usoara. Diferentele dintre soiuri nu sunt mari.

In alegerea soiului de zmeura trebuie sa ai in vedere aspecte ca zona climatica a plantarii, sursa de apa, structura si compozitia terenului, cererea de pe piata si perioada dorita de recoltare.

Alaturi de zmeura Cayuga si The Latham, zmeura Opal este raspandita pe plantatiile din tara noastra, fiind un soi deloc pretentios, ce asigura productivitate crescuta si fructe cu o aroma deosebita, usor de comercializat.

Caracteristici: zmeur Opal este o planta cu o capacitate mare de drajonare. Prezinta tulpini cu crestere erecta si rezistenta crescuta la boli si diferente de temperatura. Soiul se adapteaza atat temperaturilor scazute, cat si celor caniculare. Din acest motiv, zmeura Opal poate fi cultivata in toate zonele de relief ale tarii.

Maturarea fructelor de la zmeura Opal are loc in perioada august/septembrie, in perioada de toamna, iar in sezonul de vara, la sfarsitul lunii iunie, inceput de iulie. Ingrijirea plantatiei incepe primavara, cand se indeparteaza partile uscate de pe arbust.

Fruct: este de marime mare si cantareste, in medie, 3,5 grame. Culoarea este rosu aprins, iar forma este conic-alungita, cu drupeole mici, bine sudate intre ele. Pulpa fructelor este consistenta si aromata. Zmeura Opal poate fi consumata proaspata, congelata sau semi-preparata. Asigura un aport mare de vitamine si minerale.

De unde comanzi zmeura Opal?

Fie ca vrei sa diversifici soiurile de zmeura, ori sa incerci un soi nou, adaptat necesitatilor tale, StrongBerry este o alegere inspirata. Cu o bogata experienta in domeniul producerii si comercializarii de material saditor pentru arbusti fructiferi (de padure), StrongBerry iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de drajoni zmeur Opal, zmeura Opal, zmeur Opal.

DATE DE CONTACT

Email: office@strongberry.ro
Telefon: 724409668
Website: https://strongberry.ro
Cuvinte cheie: zmeura Opal

Alte Comunicate de presa de 206 :