Asociația Dorna Tismana organizează Atelierul „Redescoperă Gorjul: Antreprenoriat și Turism Cultural”

Târgu Jiu, Gorj – 27 iunie 2024 – Asociația Dorna Tismana organizează Atelierul „Redescoperă Gorjul: Antreprenoriat și Turism Cultural”, un eveniment dedicat promovării și dezvoltării durabile a turismului cultural în județul Gorj. Atelierul va avea loc pe data de 03 iulie 2024, ora 17:00, la Centrul de Tineret Târgu Jiu (strada Tudor Vladimirescu, nr. 17).

Obiectivul principal al atelierului constă în facilitarea dialogului și colaborării intersectoriale, reunind o gamă largă de actori implicați în domeniul turismului cultural din Gorj. Prin intermediul abordărilor strategice și a schimburilor de idei constructive, se urmărește stimularea dezvoltării durabile a turismului cultural în regiune, valorificând potențialul turistic unic al județului.

Pe parcursul atelierului, participanții vor avea oportunitatea de a:

Explora resursele naturale semnificative ale Gorjului: Vor descoperi diversitatea patrimoniului natural, de la zonele montane pitorești la monumentele naturii și ariile naturale protejate, aprofundând potențialul lor turistic.
Analiza diversitatea culturală a județului: Vor identifica oportunitățile de dezvoltare a turismului cultural bazat pe tradiții, festivaluri și evenimente locale, promovând valorile autentice ale Gorjului.
Descoperi bogata istorie a regiunii: Vor explora monumentele arheologice, siturile istorice, muzeele și clădirile memoriale, evidențiind importanța patrimoniului cultural pentru identitatea locală.
Conectați-vă cu o rețea de profesioniști din turism: Vor face schimb de idei și vor colabora cu agenții de turism, autorități locale, ONG-uri, antreprenori locali, artiști și meșteșugari, studenți și tineri pasionați de cultură și turism.
Dezvoltați-vă abilitățile și competențele: Vor participa la sesiuni interactive, dobândind cunoștințe și strategii concrete pentru a transforma pasiunea pentru turismul cultural în oportunități concrete de afaceri.
Contribuiți la elaborarea strategiilor de dezvoltare a turismului cultural: Vor fi implicați activ în discuții și dezbateri, oferind contribuții valoroase pentru crearea unui viitor prosper pentru turismul cultural din Gorj.
Atelierul „Redescoperă Gorjul: Antreprenoriat și Turism Cultural” este un eveniment important pentru toți cei interesați de valorificarea potențialului turistic al județului Gorj și de contribuția la dezvoltarea economică și socială a regiunii. Participarea la atelier este gratuită, dar este necesară înscrierea prealabilă prin completarea formularului online disponibil pe site-ul Asociației Dorna Tismana: www.turism.dornatismana.ro

Termen limită: 02 iulie 2024

„Proiectul I.M.P.A.C.T – Inovare și Mobilizare pentru Promovarea Acțiunilor Culturale & Turistice, din cadrul căruia se organizează acest atelier, este cofinanțat din bugetul Județului Gorj pe anul 2024. Proiectul își propune să stimuleze dezvoltarea durabilă a turismului cultural în județul Gorj prin implementarea unei serii de acțiuni specifice, incluzând organizarea de evenimente culturale, promovarea online și offline a resurselor turistice și stimularea antreprenoriatului cultural.

Asociația Dorna Tismana invită toți cei interesați să participe la Atelierul „Redescoperă Gorjul: Antreprenoriat și Turism Cultural” și să contribuie la revitalizarea turismului cultural din județul Gorj!

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment important și vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră prin linkul de confirmare. https://forms.gle/teQTFLWLEYMNi1P69 Pentru mai multe informații, vizitați Platforma WebTurism.

Cu stimă,

Echipa Asociației Dorna Tismana

www.turism.dornatismana.ro

#WebTurism, #CulturaGorj, #ProiectIMPACT #JudețulGorj #TurismCultural #Gorj  #DezvoltareaTurismuluiCultural, #GorjCultural #ROMANIA #IMPACT #AsociațiaDornaTismana #ExploreazăGorjul  #Turism #Tradiții #Gorj #Oltenia #România #ADT

DATE DE CONTACT

Data: 1719964800
Locatia: Centrul de Tineret Târgu Jiu (strada Tudor Vladimirescu, nr. 17)

Alte Evenimente de Tomoniu Antonio:

Târgu Jiu, Gorj – 27 iunie 2024 – Asociația Dorna Tismana organizează Atelierul „Redescoperă Gorjul: Antreprenoriat și Turism Cultural”, un eveniment dedicat promovării și dezvoltării durabile a turismului cultural în...
🌟 INVITAȚIE la Atelierul „Dezvoltarea Turismului Cultural în Județul Gorj” Către: Lideri ONG din județul Gorj Agenții de Turism Gorj Specialiști / Pasionați de turism din județul Gorj Bloggeri și...
Asociația Semãnãtorul Tismana anunță lansarea Portalului WebStartUp  – program eLearning „Fundraising & Business Plan”, născut din dorința de a aduce mai aproape oameni creativi, cu idei antreprenoriale proprii, interesați de creșterea bunăstării....