BRCC organizeaza 20 Years Summer Anniversary Party

Anul acesta, Camera de Comert Britanico – Romana (BRCC) aniverseaza 20 de ani in care a facilitat comertul bilateral si investitiile pe piata din Romania. Pentru a marca acest succes, BRCC organizeaza 20 Years Summer Anniversary Party by the pool – un eveniment de amploare care reuneste reprezentanti importanti ai comunitatii de afaceri din Romania, dar si din Marea Britanie.

Evenimentul va avea loc pe data de 12 iulie 2018 la piscina hotelului Radisson Blu, cu participarea Excelentei Sale Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii in Romania. Alaturi de acesta vor fi prezente alte cateva personalitati importante ale comunitatii britanice de afaceri.

Participantii vor avea oportunitatea de a intalni numerosi reprezentanti ai mediului de afaceri international, dar si manageri si antreprenori romani cu care vor putea interactiona intr-un cadru informal. De asemenea, companiile care isi doresc sa beneficieze de o vizibilitate sporita in cadrul evenimentului, pot accesa un pachet de sponsorizare care sa corespunda obiectivelor lor de business.

Seara va incepe la orele 18:30 cu un cocktail de deschidere si un discurs sustinut de Charlie Crocker, CEO Camera de Comert Britanico – Romana, urmat de cateva surprize pregatite de catre organizatori. Dress code-ul este summer chic, iar alte informatii despre eveniment pot fi descoperite accesand website-ul BRCC sau trimitand un e-mail la crina.diculescu@brcconline.eu.

Data: 07/12/2018
Locatia: Radisson Blu Hotel

Alte Evenimente de 234 :