Conferința Afaceri.ro – Târnave 2017 – Întrebările sunt de fapt răspunsuri!

O conferință cu și despre antreprenori

În 23 Mai 2017 te invităm să participi la conferința noastră de afaceri sub titlul Întrebările sunt de fapt răspunsuri ce își propune să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai în cazul în care deți sau vrei să îți construiești o afacere de succes.

Unii dintre cei mai influenți antreprenori din România îți vor oferi sfaturi utile despre uneltele pe care le poți utiliza în domeniul tău de expertiză.

Vei afla cât trebuie să investești în dezvoltarea ta personală și câte cunoștințe externe trebuie să deții pentru a da startul unei afaceri sau pentru a-ți dezvolta propriul tău business.

Unde va avea loc conferința?

Conferința va avea loc la Pensiunea Stejaru din localitatea Târnăveni, în interiorul restaurantului. Te invităm să îți rezolvi un loc în sală. Taxa de participare este de 100 de lei.

Agenda Conferinței Afaceri.ro – Târnave 2017

Conferința Întrebările sunt de fapt răspunsuri se va deschide de dimineața cu primirea și înregistrarea participanților, după care Dan-Ioan Popsor și Marius Alexa vor ține un discurs de bun venit.

Mircea Munteanu va deschide conferința cu un subiect interesant despre viziunea conjugată a țăranului și sociologului asupra antreprenoriatului. Dacă ai o curiozitate aprinsă cu privire la metodele de finanțare ale unei afaceri și despre îmbunătățirea managementului inovării oferite de rețeaua Enterprise Europe Network, Dan Zbuchea și Emil Toma îți vor oferi informațiile necesare.

Conferința va continua cu sesiunea antreprenorilor locali, după care Magnoliu Stan  va prezenta o temă cu titlul Comnicare cu personalitate și va împărtăși câteva sfaturi cu privire la importanța comunicării și a modului în care trebuie să o aplici în domeniul afacerilor.

După o bine meritată pauză de cafea, Mihaela Stroe va prezenta tema intitulată Tiparele mentale ale antreprenorului de succes, Andy Szekely îți va explica conceptul de Business Vip’s, iar Horațiu Sasu va împărtăși cu cei prezenți sfaturi de business cu privire la taxe și impozite.

Pentru că bugetul unui antreprenor trebuie administrat cu grijă, Eusebiu Burcas va realiza o prelegere despre inteligența financiară a antreprenorului.

În cele din urmă, conferința se va încheia după ce se vor trage câteva concluzii finale.

Dacă ești un antrepenor la început de drum sau pur și simplu dorești să îți extinzi afacerea, te invităm cu brațele deschise să participi la conferința noastră, unde cu siguranță întrebările tale își vor găsi răspunsuri pe măsură. Persoanele cu expertiză în domeniu participante la eveniment își vor oferi soluții la toate dilemele pe care le-ai putea avea.

Nu uita: „Calitatea răspunsurilor primite depinde de calitatea intrebărilor puse” – Socrate

Data: 11/05/2018
Locatia: Tarnaveni

Alte Evenimente de 1 :