Conferința de Psihologie Health Now V: Tehnologie, Diversitate Și Inovație

Choice, în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, organizează, pe 7 și 8 noiembrie 2020, a V-a ediție a Conferinței Naționale Health Now, adresată atât psihologilor cât și publicului larg.

În cele doua zile ale conferinței, vor avea loc 6 ateliere și 9 prelegeri, ce cuprind informații bazate pe dovezi științifice despre diversitate, tehnologie și inovație în psihologie.

Prelegerile vor include teme precum evoluția IQ-ului în România, tratamente transdiagnostice în anxietate și depresie, gestionarea performanței în situații de criză, terapia asistată psihedelic și modelul extra-farmacologic, în timp ce workshop-urile vor aborda subiecte precum impactul tehnologiei asupra comportamentului alimentar, relațiilor romantice, dezvoltarea inteligenței emoționale, a rezilienței și alte teme de interes.

Printre invitați se numără: Dragoș Iliescu, Bogdan Oprea, Ioana Podină, Bogdan Tulbure, Oana David, alături de alți specialiști din domeniu.

Conferința de psihologie este acreditată de Colegiul Psihologilor din România și se va desfășura online, pe Zoom.

Psihologii care optează pentru abonamentul “Practician Plus” pot obține între 6 și 10 credite oferite în parteneriat cu UBB și CPR. Studenții beneficiază de un preț redus.

Pentru mai multe detalii și înscriere, accesează https://choiceconsulting.ro/health-now/

 

Despre Choice

Choice a luat ființă în anul 2015 ca organizație nonprofit. Misiunea noastra principală este de a aduce cunoștinţele de tip ”evidence-based” din psihologie mai aproape de publicul larg, prin servicii și diverse mijloace de informare.

Pe pagina noastră de Facebook, în cadrul newsletterelor APR, ținem la curent psihologii cu cele mai noi informații și tehnici utile în practica de specialitate și explicăm publicului larg concepte din psihologie care pot fi aplicate în viața de zi cu zi.

De asemenea, organizăm lunar atelierele online interactive “Choice Evenings”, pe diverse teme de interes publicului larg.

Începând cu 2014, când a avut loc prima ediție a conferinței Health Now, am reunit aproape în fiecare an, specialiști și cercetători de top, cu scopul de a face cunoscute celor interesanți practici de abordare a sănătății psihice. Anul acesta organizăm cea de-a V-a ediție Health Now și te invităm să ne fii alături.

Salvează data în calendar: 7 – 8 noiembrie 2020 – Conferința Health Now V “Psihologia Viitorului: Tehnologie, Diversitate Și Inovație”.

Înscrie-te aici https://choiceconsulting.ro/health-now/

 tags: workshopuri acreditate cpr, conferinte acreditate cpr, conferinte psihologie 2020, conferinte psihologie noiembrie 2020, conferinte acreditate cpr 2020, workshopuri cu credite pentru psihologi, health now

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Data: 2020-11-07
Locatia: Online, Zoom

Alte Evenimente de Elena Alina:

Choice, în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, organizează, pe 7 și 8 noiembrie 2020, a V-a ediție a Conferinței Naționale Health Now, adresată atât psihologilor cât și publicului larg....