Curs intensiv Evaluator de proiecte, Iasi, aprilie 2016

Sunteti expert intr-un anumit domeniu si doriti sa evaluati proiecte? Doriti sa va depuneti CV-ul la ministere si sa fiti selectat in echipa de evaluatori externi? Atunci cursul de Evaluator proiecte reprezinta baza de plecare! Pentru a fi evaluator trebuie sa cunosti principiile evaluarii, iar pentru a ajunge la performanta este necesar sa stii conditiile si corelatiile din fiecare ghid al solicitantului.

Training Cariere SRL – societate acreditata cu standardul de calitate ISO 9001 pe formarea profesionala – va ofera cel mai bun curs din acest domeniu. Cursul este predat de doamna Antonela Cristina Sofronia expert evaluator proiecte la Ministerul Culturii si Ministerul Fondurilor Europene.

In cadrul cursului veti afla notiuni despre:

  • Principiile evaluarii,
  • Etica evaluatorului,
  • Modalitati de rezolvare a conflictelor,
  • Raspunderea evaluatorului,
  • Corelatii in evaluare.

La finalul cursului absolventii primesc certificatul de Evaluator proiecte, cod COR 241263 pe baza caruia vor putea ocupa un post de evaluator intern sau extern pe fonduri nerambursabile.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la euro_personal@yahoo.com sau pe site www.europersonal.ro

Data: 2017-02-04
Locatia: Iasi

Alte Evenimente de 1 :