Deschidere Acumen Sport Vitan – un nou centru de antrenament Acumen în București

Miercuri, 5 Februarie, ora 18:00, are loc deschiderea Acumen Sport Vitan, cel de-al doilea centru de antrenament Acumen din România. Evenimentul va avea loc la adresa centrului din str. Foișorului, nr. 10A, etaj 3, sector 3, București.

Acumen este o metodă de înaltă performanță care ajută sportivul să conștientizeze importanța stabilirii unor obiective și atingerea lor printr-un proces complex multidisciplinar care va ghida sportivul de-a lungul planului său de antrenament, plan care include antrenamente fizice, mentale, cognitive și senzoriale.

Primul centru Acumen a fost înființat în 2006, în Argentina, de către Fernando Fossati, iar primul centru din România a fost deschis la București în luna februarie a anului 2018. Acumen România este o franciza a Acumen Argentina.

Metoda Acumen s-a dovedit a fi un real succes în România, primul centru fiind vizitat de peste 1500 de sportivi în primii săi doi ani de existență.

Evenimentul de deschidere va începe cu prezentarea Acumen de către fondatorul Fernando Fossati, General Managerul Acumen Sport România, Valentin Brezeanu și co-fondatorii Acumen Sport Vitan, Mihai Ioniță și Robert Feraru. Seara va continua cu un antrenament demonstrativ în fața invitaților și se va încheia cu o gustare și sesiune de networking. Printre invitații evenimentului se numără nume de succes din lumea sportului românesc, sportivi și antrenori, dar și alți pasionați de sport sub toate formele lui.

 

Contact Acumen Sport Vitan

Mihai Ioniță, Co-fondator: 0729 665 463

Robert Feraru, Co-fondator: 0761 606 945

E-mail: vitan@acumensport.ro

 

Data: 2020-02-05
Locatia: Str. Foișorului, nr. 10A, etaj 3, sector 3, București.

Alte Evenimente de 449 :