“Eleganță Hair Couture” – evenimentul anului 2020 pe care nu trebuie să-l ratezi!

Eleganță Hair Couture este un un show excepțional în memoria lui Yves Saint Laurent ce va avea loc în cadrul expoziției Cosmoworld 2020, expoziție ce se desfășoară în perioada 3-4-5 Aprilie la Magic Place Events GRAND din Șoseaua Virtuții nr. 155, sector 6, București.

Eleganță Hair Couture are loc Sâmbătă, 4 Aprilie, între orele 15:00 – 15:45 și este un show prezentat de Laurent Tourette împreună cu echipa sa formată din Fathia Benkheloufi, Habdine Kaci, Aurore Doriac și Remi Poitut.

Cu o vestimentație asigurată de Cătalin Botezatu, un machiaj realizat de Academia Mirela Vescan, coafurile realizate de Laurent Tourette și echipa sa, “Eleganță Hair Couture” va fi un show cu adevărat memorabil. Show-ul va avea două părți în care vor fi prezentate coafuri de zi, în prima parte și coafuri de seară, în cea de-a doua parte.

Laurent Tourette este în top 10 stiliști din lume. Francez de origine, Laurent activează de mai bine de 25 de ani în industria hairstyling-ului și s-a făcut cunoscut în România datorită talentului, dar și a numărului impresionant de vedete care au apelat la sfaturile și serviciile lui.

Contact

Gabriela Tudor

gabriela.tudor@salus.com.ro | Tel.: +40 726 553 191

www.cosmoworld.ro |

 

Data: 04/04/2020
Locatia: Magic Place Events - Grant, Șoseaua Virtuții nr. 155

Alte Evenimente de 449 :

Cosmo Hair Contest

Cosmo HAIR Contest are loc sâmbătă, 4 Aprilie, în cadrul expoziției Cosmoworld 2020, expoziție ce se desfășoară în perioada 3-4-5 Aprilie la Magic Place Events GRAND din Șoseaua Virtuții nr. 155, sector...