Eveniment GRATUIT pentru copii, pe 28 Mai, in Moara Vlasiei, sustinut de Asociatia „Toti pentru bine”

Asociația „Toți pentru bine” organizează în Moara Vlăsiei un eveniment GRATUIT pentru copii cu ocazia Zilei Copilului 2023.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Paradisul 7 Stele, locație de evenimente cu spațiu de joacă, aflată la adresa Strada Agromec nr. 14.

Copiii sunt invitați pe 28 Mai 2023 la distracție cu jocuri, concurs cu premii, tatuaje temporare, vată de zahăr, popcorn și baloane.

*locuri limitate

De asemenea, Organizatorul, alături de partenerul ArtTherapy și art terapeut Ana Maria Rusu, au pregătit o zonă de pictură figurine de ipsos.
Participanții vor putea vizita și zona de prezentare cărți din colecția Usborne, publicații speciale care sunt create din punctul de vedere al unui copil: toate cărțile Usborne sunt scrise în limba lor și concepute pentru ochii lor curioși.

Locul de joacă la care copiii au acces gratuit și nelimitat pe durata evenimentului îi așteaptă pe aceștia cu tobogane, trambuline, leagăne și traseu din cauciucuri.

Acest eveniment este al patrulea realizat în Moara Vlăsiei de către Asociația „Toți pentru bine” în parteneriat cu Paradisul 7 Stele.

De asemenea, reprezinta și cea de a doua colaborare cu Ana-Maria Rusu, art terapeut și specialist în terapia neurofeedback, care ține ateliere de creație pentru copii, din drag pentru copii și din convingerea că, lăsați să se manifeste liber într-un mediu stimulant și captivant, copiii își dezvoltă gustul estetic și imaginația, le crește stima de sine iar ei pot exprima o serie de emoții atunci când sunt implicați în activități de pictat sau lucrul manual.

Asociația “Toți pentru bine” organizează ateliere, activități, cursuri și evenimente gratuite sau accesibile tuturor copiilor cu vârste între 2 și 16 ani din Moara Vlasiei.
Înființată chiar de un membru al acestei comunități, Asociația “Toți pentru bine” își propune să îmbogățească oferta de activități extrașcolare existentă la momentul actual în Moara Vlasiei.
Astfel, copiii din Moara Vlasiei se pot bucura de avantajele celor care locuiesc în marile orașe din România și pot participa la activități creative, educative și recreative fără a fi necesară deplasarea în afara comunei.

” Ne dorim să marcăm importanta zilei de 1 Iunie pentru copiii din Moara Vlasiei și le mulțumim partenerilor noștri precum și celor care prin donații fac posibil acest eveniment gratuit. Ne bucura sa observam interesul în continua creștere fata de implicarea noastră în aceasta comunitate și suntem recunoscători tuturor celor care ne încurajează prin participarea la ateliere, prin donații și prin identificarea de soluții pentru ca activitatea noastră în aceasta comuna și nu numai sa se dezvolte și sa fie constanta.” – Andreea Anghel, Director Executiv Asociația „Toți pentru bine”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Data: 1685232000
Locatia: Moara Vlăsiei

Alte Evenimente de Anghel Andreea:

Asociația „Toți pentru bine” organizează în Moara Vlăsiei un eveniment GRATUIT pentru copii cu ocazia Zilei Copilului 2023. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Paradisul 7 Stele, locație de evenimente...
Asociația „Toți pentru bine” în parteneriat cu Paradisul 7 Stele srl, locație pentru evenimente și spațiu de joacă pentru copii, organizează Sâmbătă, 30.07.2022, începând cu ora 12:00 primul spectacol pentru...