Mai este doar o lună până la ”Gala Premiilor Bomboana pe Colivă”

Mai este doar o lună până când se vor acorda ”premiile” muzicale în cadrul Galei ”Bomboana pe Colivă”, eveniment care va avea loc în seara zilei de 1 Aprilie la The Pub Universitate, în organizarea Comitetului Muzical format din: Gabriel Andrieș-Inițiatorul proiectului, producător muzical și interpret; Gina Stroian-Producător de televiziune; Dan Creimerman-Compozitor, interpret; Ilie Stoian-Compozitor, interpret, jurnalist; Radu Gorgu-Manager The Pub și Romanița Filipescu-PR Specialist.

 

Având un caracter pamfletar și fiind organizată după modelul premiilor Zmeura de Aur, Gala se constituie într-o amicală atenționare a producătorilor, compozitorilor, interpreților, difuzorilor, organizatorilor de evenimente muzicale, instituțiilor media și, deopotrivă, a publicului, față de deteriorarea până la un nivel inacceptabil a calității muzicii și vieții muzicale românești.

 

Comisia formată din profesioniști de incontestabilă autoritate, dar care, după modelul evenimentelor similare din Occident beneficiază de protecția identității, va face nominalizări și va acorda ”premii” pentru următoarele categorii:

 

1-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare feminină

2-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare masculină

3-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare în duet/grup

4-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru textul unei melodii

5-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru come-back muzical

6-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru prestație live

7-Premiul ”VEȘNICA POMENIRE” pentru un act muzical care se poate încadra în cel puțin trei categorii de mai sus.

 

Iată ce declară organizatorii despre eveniment:

 

Gabi Andrieș: ”Ideea acestei Gale a pornit din dorința de a atrage atenția generală asupra degradării calității muzici pop-dance românești. Dar, pentru că suntem prietenii tuturor, Gala se va desfășura într-un cadru festiv cu tentă umoristică, având un caracter pamfletar și tocmai de aceea am ales ziua de 1 Aprilie.”

 

Dan Creimerman: ”Gala este o ocazie pentru membrii comunității muzicale și de divertisment să se întâlnească pentru a crea un conținut muzical și artistic de calitate, din ce în ce mai interesant și incitant. Va fi un eveniment care trebuie să apropie membrii comunității muzicale și o parodie care trebuie să se desfășoare în beneficiul muzicii de calitate.”

 

Gina Stroian: ”Această Gală este o idee născută din dragoste pentru muzică, un prilej pentru toată comunitatea muzicală, dar și pentru public, de a participa cu bucurie la un eveniment inedit. Românii au în general umor, iar breasla muzicienilor nu face excepție. Deci, îi așteptăm pe toți la Gala care își propune să amuze dar care să și determine un viitor cu o muzică din ce în ce mai bună. Noi, organizatorii, ne vom strădui să le oferim o seară de 1 Aprilie în care să punem cu mare bucurie ”Bomboana pe colivă”.

 

Ilie Stoian: ”Asigurăm pe toată lumea de prietenia noastră, inclusiv sau mai ales pe nominalizații și premiații Galei. Dar asta nu înseamnă că trebuie să mai acceptăm ca muzica pop-dance românească să ajungă la stadiul de colivă, fiind necesar să-i punem o ”Bomboană” ca amical avertisment, din cauza deraierilor de la orice urmă de muzicalitate și artă care pot fi ascultate zilnic, pe scene, la posturile de radio sau de televiziune. De ce am luat în vizor acest gen de muzică? Simplu: În această zonă se întâlnesc majoritatea prăbușirilor muzicale. Tocmai de aceea, organizatori sau membri ai comisiei de jurizare, fiecare cu cariere de zeci de ani pe scenă, în fața partiturilor sau în studiourile de producție, am considerat că trebuie să luăm atitudine, pentru a încerca să îmbunătățim mediul muzical românesc.”

 

NU UITAȚI! FIȚI ÎN SALĂ CÂND SE VOR ACORDA PREMIILE GALEI MUZICALE BOMBOANA PE COLIVĂ!

 

Detalii și informații suplimentare pe pagina de Facebook ”Bomboana pe Colivă, pe paginile Fb ale organizatorilor, pe pagina de Eveniment a clubului The Pub-Universității, la tel: 0728.843.782, și pe www.the-pub.ro .

DATE DE CONTACT

Data: 1708992000
Locatia: The Pub Universitate

Alte Evenimente de Stoian Ilie:

Luni, 1 aprilie 2024, la Pub-Academiei din București, în organizarea Comitetului Muzical, va avea loc prima ediție a Galei Premiilor Muzicale în care vor fi acordate trofeele Bomboana pe Colivă...
Mai este doar o lună până când se vor acorda ”premiile” muzicale în cadrul Galei ”Bomboana pe Colivă”, eveniment care va avea loc în seara zilei de 1 Aprilie la...